מינויים

גל"צ וגלגל"צ במינוי יוקרתי: זה האיש שמונה לתפקיד בכיר בתחנה

כחלק מתהליכי פיתוח המתקיימים בתחום הדיגיטל בגלי צה"ל, ימונה ראש מחלקת דיגיטל חדש החל מחודש מרץ הקרוב. כל הפרטים
אפרת קרסנר | 
גלצ (צילום מערכת אייס)
גלי צה"ל וגלגלצ הודיעו היום (שלישי) כי כחלק מתהליכי פיתוח המתקיימים בתחום הדיגיטל בגלי צה"ל, תומר קריב ימונה לתפקיד ראש מחלקת הדיגיטל של התחנה החל מחודש מרץ הקרוב.
בתפקידו כראש המחלקה עתיד תומר להוביל תהליכים משמעותיים בגזרה הדיגיטלית של גל"צ וגלגלצ לרבות פיתוח האתר והיישומון והקמת סטודיו מקצועי שירכז תחתיו את צוותי הצילום, העריכה והגרפיקה של שתי התחנות.
תומר קריב מתמנה לתפקיד מנהל הדיגיטל של גלי צה"ל עם ותק של למעלה מעשור בעולמות התוכן והדיגיטל. בשנים האחרונות שימש כמנהל מוצר ב"כאן - תאגיד השידור הישראלי", שם הקים את מערכת ניהול התוכן של הארגון ויצר תכניות רדיו ופודקאסטים, בהם "חיים בלאפה" על להקת טיפקס ו"רגל פה רגל שם" על אריק איינשטיין. בעברו שימש קריב כמנהל מוצר בעיתון "הארץ", עבד במחלקת הדיגיטל של חברת המוזיקה NMC, ולקח חלק בפרויקטים מגוונים בתחום התוכן והמדיה. קריב הוא עורך דין, בוגר תואר ראשון במשפטים מאוניברסיטת בר אילן ובעל תואר שני בהצטיינות במנהל עסקים מהמכללה למינהל.
טל לב רם, מפקד גלי צה"ל מסר: "שמח על הצטרפותו של תומר להנהלת התחנה ומאחל לו הצלחה רבה בקידום התהליכים המשמעותיים שנמצאים על הפרק. אני משוכנע כי תומר, יחד עם הצוות המצוין שמחכה לו בתחנה, ייקחו את תחום הדיגיטל של גל"צ וגלגלצ למחוזות ולהישגים חדשים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה