תקשורת ומדיה

נפתלי בנט על מרדכי דוד: "דוגמה אישית היא הבסיס למנהיגות"

יו"ר מפלגת "ביחד", ראש ממשלת ישראל לשעבר, נפתלי בנט תקף את חגיגות יום הולדת ה-50 לשר ביטחון לאומי, איתמר בן גביר: "יש קשר ישיר בין מגפת האלימות והפשיעה ברחבי ישראל לבין החגיגה המופקרת"
מערכת ice | 
נפתלי בנט (צילום חיים גולדברג, פלאש 90)
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר חגג אמש (שבת) יום הולדת 50 במסיבה גדולה במושב אמונים. האירוע, שאליו הגיעו פוליטיקאים, בני משפחה וגם בכירים במשטרה, וגם פעיל הימין השנוי במחלוקת, מרדכי דוד. 
העניין עורר ביקורת ציבורית נוקבת, שבמסגרת הטענות הופנו האשמות נגד נוכחותם של קציני המשטרה באירוע, שכן הם אמורים לייצג דמויות מערכתיות וממלכתיות שאינן מזוהות עם גוף או אדם פוליטי.
ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט לא נשאר חייב ותקף את אירוע היום הולדת של השר: "יש קשר ישיר בין מגפת האלימות והפשיעה ברחבי ישראל לבין החגיגה המופקרת אתמול ששילבה בין עבריינים מורשעים, בכירי משטרה, בריונים כמו מרדכי דוד, והשר שאחראי על המשטרה ועל בטחון הפנים של אזרחי ישראל", כתב ברשתות החברתיות.

צילום מסך מתוך רשת X
עוד הוסיף: "דוגמה אישית היא הבסיס למנהיגות. כשהילדים והילדות שלנו רואים את מנהיגי המדינה מתחבקים עם פושעים, אלה הגיבורים שאליהם הם נושאים עיניים, ואלה התוצאות המדממות. בקרוב נחזיר את היושרה והערכים לכל השירות הציבורי בישראל".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה