תקשורת ומדיה

עמית סגל נגד אילנה דיין: "אוי אילנה. לא הייתה הראשונה"

הפרשן הפוליטי של חדשות 12 הקדיש חלק ניכר מטורו השבועי לדיון בביקורת של הקולגה לערוץ על מיגון קשישים בזמן מלחמה. סגל: "הדברים של ידידתי אילנה ראויים לדיון, ולא לעלבונות"
מערכת ice | 
עמית סגל אילנה דיין (צילום יונתן זינדל הדס פרוש פלאש 90)
לאחרונה, העיתונאית אילנה דיין מתחה ביקורת חריפה על המחיר הכבד שהמלחמה גובה על חיים אזרחיים תקינים, והאשימה את הממשלה שאישרה תוכניות תקיפה מבלי לוודא כי לכל אזרחי המדינה יש יכולת להתמגן כראוי מפני איום הטילים מאיראן.
"שכחו לבדוק תוכניות מיגון למי שאין להם סיכוי להגיע בזמן למקלט או שאין להם מקלט בכלל", אמרה דיין. הקולגה שלה ב"קשת 12", הפרשן הפוליטי עמית סגל, הקדיש חלק ניכר מטורו שפורסם היום (שישי) ב"ישראל היום", על מנת לדון בדבריה.
כותרת החלק שמדבר על אילנה הוא "אוי אילנה". "אילנה דיין לא היתה הראשונה שבאמצע מלחמה עוררה סערה כשקראה 'לא לנרמל את המוות סביבנו ולהתעקש לקדש את החיים'", הוא פתח. "הדברים של ידידתי אילנה ראויים לדיון, ולא לעלבונות".
הוא תיאר את דבריה של דיין, והשווה אותם לרעיונות דומים מפי הסופר ש"י עגנון. כזכור, לאחרונה הוא עלב בכתבת הסלבס של TMI במעריב מיקי לוין, ואמר כי היא "ללא ספק הדבר הכי טיפש וחסר הבנה שאי פעם צנח בשדות התקשורת הישראלית".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה