תקשורת ומדיה

אורית סטרוק חוטפת: "אלוהים ישלם לך", "אנחנו נעתור לנתיחת הגופה"

השרה אורית סטרוק ביקשה מעוקביה ברשתות החברתיות להתפלל לעילוי נשמת בתה שושנה ז"ל. הציוץ המדובר גרר בין היתר תגובות שליליות ופוגעניות במיוחד: "רק אלוהים ישלם לך"
מערכת ice |  4
אורית סטרוק (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
לצד הביקורת נגדה ונגד בעלה וברקע הטרגדיה המשפחתית, השרה למשימות לאומיות אורית סטרוק פרסמה אמש (ראשון) ציוץ ברשת החברתית X וביקשה מתומכיה להתפלל בכל יום עבור בתה המנוחה לעילוי נשמתה. לצד הציוץ, סטרוק צירפה תמונה ישנה של בתה וכתבה כך: "שושנה שלנו ז"ל היום קמים מהשבעה. אודה לכל מי שיגיד פרק תהילים בכל יום לעילוי נשמתה".


(צילום: oritstrock@)
בתגובה לציוץ המדובר, השרה אורית סטרוק ספגה לא מעט עקיצות מצד גולשים שהאמינו לדבריה של בתה שושנה ז"ל, כי לכאורה הוריה התעללו בה מגיל קטן. נזכיר, במרץ 2025 שושנה סטרוק ז"ל טענה כי הוריה פגעו בה מינית בפגיעה בעלת אופי טקסי וכי הפגיעה צולמה. היא הגישה תלונה במשטרה נגד הוריה והוטל צו איסור פרסום על הפרשה.
נוכח אותן טענות חמורות, השרה למשימות לאומיות ספגה ביקורת חריפה מצד גולשים וגולשות ברשת החברתית. "ממש עצוב, אמא שלא הצליחה לשמור על הבת שלה. אלוהים ורק אלוהים ישלם לך", כתבה לה אלמונית.
אישה אחרת, שהביעה כאב על מותה הטראגי של שושנה סטרוק, כתבה לשרה הבכירה בממשלה: "תעמדי מול קב"ה ולפחות כעת בקשי סליחה. התפללי עלייך - איך נתת לזה לקרות, איך היא נזרקה כך, איך היא לכאורה לקחה את חייה בידיה, או הכל בגלל אבא. מצפה ממך לפחות בסוף - לבקש סליחה מריבונו של עולם ומשושנה. השושנה נבלה ונתתם לה".
גולשת אחרת, שהבחינה בציוץ של השרה אורית סטרוק, דאגה לציין בפניה: "אנחנו נעתור לנתיחת גופתה. זה לא נגמר". לצד התגובות הזועמות, השרה אורית סטרוק זכתה לתגובות מחבקות ומנחמות של גולשים שהשתתפו בצער המשפחה. 
כידוע, כידוע, שושנה סטרוק אותרה ללא רוח חיים בצימר ששכרה במושב אמירים.  בתה של השרה נהגה לפרסם סרטונים ברשתות החברתיות ובהם טענה כי הוריה לכאורה פגעו בה מינית, סרסרו בה וביצעו בה פגיעות מיניות טקסיות בהשתתפות מנהיגים נוספים בקהילה. 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אני מחכה לרגע שיחליטו ההורים לתבוע את עלבונם בבית המשפט (ל"ת)
    סכיזופרניה מובחנת 03/2026/24
    הגב לתגובה זו
    0 2
    סגור
  • זה הדבר הכי מטומטם שיוכלו לעשות
    אאאאאא 03/2026/24
    הגב לתגובה זו
    1 0
    במקרה כזה יתנהל משפט שלם, זה תהיה ההזדמנות להציג את כל הראיות והטענות שאולי לא היו מספיקים לרף פלילי (נדרש 95%) אבל יכולים להספיק לטענת אמת דיברתי במשפט אזרחי, שם מספיק מעל 50%. ואפילו אם לא יוכיחו אמת דיברתי, תעמוד להם טענת פרסום בתום לב כיוון שהאמינו לשושנה סטרוק. לכן לא תראה את סטרוק תובעת, אלא אם היא ממש טיפשה
    סגור
  • 2.
    זה שהוטל צו איסור פרסום לא מבטל את העובדה שכלום לא נמצא
    יניב 03/2026/24
    הגב לתגובה זו
    1 3
    זה שקר שהעניין לא נבדק. הוא נבדק, והטענות היו כל כך מבולבלות ותלושות, שלא היה שום דבר לעשות עם זה. אבל לפי טענותיה של שודנה סטרוק לא צריך היה להישען רק עליה, הרי לטענתה מדובר באירועים המוניים עם הרבה קורבנות. אז אף אחד לא דיבר? אלה שטויות, שרק מי שמאמין בתיאוריות קונספירציה יכול חקבל. האמת שזאת פשוט עלילת דם. אלוהים ישלם למי שמשתף עם זה פעולה.
    סגור
  • 1.
    לא נעים אבל
    זוהרה אלפסייה 03/2026/23
    הגב לתגובה זו
    2 0
    הנושא הזה מטריד אנשים, הכל עולה וצף וחוזר וצף, עד מתי ?, השאלה היא מדוע יש צו איסור פירסום ועד מתי ?, לאלוהים פיתרונים.
    סגור