תקשורת ומדיה
נאור נרקיס מעורר סערה: "גועל נפש, בריון ועבריין"
בשיאו של מבצע "שאגת הארי", סרטון בינה מלאכותית של פעיל המחאה נאור נרקיס מעורר סערה של ממש. מרדכי דוד, מיכאל שמש והשר בן גביר יצאו למתקפה, ונרקיס לא נשאר חייב: "אין הבדל בין איראן לבני ברק"
על רקע המתיחות הביטחונית חסרת התקדים בצל מבצע "שאגת הארי" מול איראן, האזעקות הבלתי פוסקות ברחבי הארץ והצטרפות חיזבאללה למערכה בצפון - נראה שהסערות ברשתות החברתיות ממש לא עוצרות. הפעם, במוקד עומד פעיל המחאה נאור נרקיס, שיצר סרטון בעזרת בינה מלאכותית (AI) שהצליח להרתיח לא מעט אנשי תקשורת ופוליטיקאים.
בסרטון, נראות חברות הכנסת אורית סטרוק, לימור סון הר מלך ועידית סילמן כשהן מורידות לכאורה את כיסוי הראש שלהן ו"חושפות" את שיערן. על גבי הסרטון נכתב באנגלית: "השמיעו את קולכן למען החופש של נשות ישראל", כשלכך הוסיף נרקיס את המשוואה: "כיסוי ראש = כפייה דתית".
התגובות החריפות לא איחרו לבוא. מיכאל שמש, הכתב הפוליטי של תאגיד כאן 11 שמרבה להביע את דעתו ברשתות, לא חסך במילים ותקף: "בשם 'הנאורות' עלאק: מסתבר שהטרדה מינית של נשים במרחב הציבורי היא דבר נורמלי".
"לקחת אישה שרוצה ובוחרת בכיסוי ראש ולהוריד לה אותו ב-AI, זה להפשיט אישה בניגוד לרצונה, גם זה שהיא דתיה, ימנית, או חברת ממשלה לא הופך את זה למותר. מי ששותף למעשה הזה הוא אדם קיצוני, בריון וכנראה שגם עבריין. גועל נפש".
גם פעיל המחאה מרדכי דוד הצביע על זווית ספציפית בבחירת המצולמות: "תנחשו, יש חברת כנסת אחת שגם יש לה כיסוי ראש, למה הוא לא הכניס אותה? חברת כנסת ערבייה, למה חברת הכנסת היחידה שהוא לא הכניס שם זאת היא? ואגב אני לא עורך דין, אבל זה גם נחשב הטרדה".
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הצטרף גם הוא לגינויים החריפים, ופרסם הודעה זועמת: "אני מגנה בכל תוקף את הסרטון המזעזע הזה, פגיעה קשה בכבודן של הנשים. הצביעות זועקת לשמיים, איפה כל אותם ארגונים שמדברים בשם זכויות נשים!? אם היו עושים את זה לאישה ערבייה הייתם משתוללים".
עוד ב-
נרקיס עצמו סירב להתרגש מהאש, והגיב בסדרת סטוריז בחשבון האינסטגרם שלו, כשאת החיצים הוא מפנה לשר בן גביר: "אוי אוי השר בן גביר לא אהב את הסרטון שלי על הסרת כיסוי ראש לנשים בישראל. כשנתניהו הריץ קמפיין זהה לחלוטין על הסרת כיסוי ראש, לשר בן גביר לא היה כל כך מה להגיד". בסטורי נוסף עקץ: "אין הבדל בין כיסוי ראש לנשים באיראן ולכיסוי נשים בבני ברק, שמחתי לעזור".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.הגבציקו 03/2026/30הגב לתגובה זו0 0נרכיס מדובר בבן אדם מיסכן ומטומטם שמתוסכל מהחיים וזה מה שיש לו לעשות מיסכן זה מה שקורה לי שלא מאמין באלוקיםסגור
-
6.נאור נרקיס האובססיביאליהו 03/2026/23הגב לתגובה זו0 0נאור נרקיס היקר תלך למקרר שם כוסברה על הראש ולאחר מכן תכנס לשירותים תכניס ת'ראש שלך לאסלה ותפתח עליה מים דחוף תקשיב אתה פשוט אובססיבי לחרדים תירגע תבוא לבני ברק תחזור בתשובה ונקבל אותך כמה צומייייייייייייייייייייסגור
-
אתה צודקמשה 03/2026/23הגב לתגובה זו0 0חזקקקקק מאוד הקטע עם האסלה ! מה שנכון נכוןסגור
-
5.מדובר במטומטם (ל"ת)אני 03/2026/19הגב לתגובה זו5 0סגור
-
4.התורה תתבע את עלבונהמושיקו החזן 03/2026/19הגב לתגובה זו3 0אל אפו ועל חמתו נמשיך להתגאות במסורת שלנו. "וכאשר יענו אותו - כן ירבה וכן יפרוץ"סגור
-
3.תכלס (ל"ת)פפפ 03/2026/18הגב לתגובה זו3 1סגור
-
2.נרקיס הנכס של ביבידין 03/2026/18הגב לתגובה זו3 1טרול שעובד במשרה מלאה לפגוע בשמאלסגור
-
1.סיים את דרכו הפוליטית עוד לפני שהתחיל אותהשקול 03/2026/18הגב לתגובה זו6 3ככה זה כשנבערים מדעת מדברים בשם קידמה.סגור


