תקשורת ומדיה

חיים לוינסון נגד עיתון "הארץ": "זה כבר לא נעים"

העיתונאי שעבד במערכת "הארץ" במשך 17 שנים ופוטר תוקף בחשבון ה-X שלו: "כן 'עיתון זכויות האדם' כן"
מערכת ice | 
חיים לוינסון (צילום מסך קשת 12)
חיים לוינסון, שפוטר מעבודתו בעיתון "הארץ" לאחר 17 שנים זאת לאחר שנחשף כי הוא קיבל לפחות 200 אלף שקל מחברת פרספשן של ישראל "שרוליק" איינהורן.
מאז סיום עבודתו בעיתון, לוינסון מרבה להביע ביקורת כנגד מקום עבודתו לשעבר. כעת, בחשבון ה-X שלו הוא כתב: "כן 'עיתון זכויות האדם' כן, זו הכותרת מההחלטה של מזרחי. זה כבר לא נעים". 
כזכור, על פי הדיווחים הכסף הועבר ללוינסון בין השנים 2019-2024, שהוזמן לשיחת בירור בנושא, בסיומה החליטו הצדדים להיפרד. כך פורסם ב"הארץ". איינהורן כזכור, חשוד בפרשת קטארגייט במסגרתה קיים חשד לניגוד עניינים ולפגיעה בביטחון המדינה בזמן מלחמת חרבות ברזל. לפי החשד, יועציו הבכירים של נתניהו ביניהם איינהורן, קיבלו כסף ממשלת קטאר בתמורה לקידום האינטרסים שלה.
זו לא הפעם הראשונה שלוינסון תוקף את המקום העבודה לשעבר. בתכנית הרדיו שלו ב-103FM הוא חשף: "במסגרת פיטוריי, הם גם ביטלו לי את המנוי, אז אני מקריא לכם מהטיוטה. זה גם דבר מדהים, זה משהו מיוחד. בוא לבטל מנוי, אני עדיין עובד של העיתון, זה משהו מדהים. שבוע אחרי שפוטרתי כבר ביטלו לי את המנוי, ועוד בלי בושה שלחו לי הודעה אם אני רוצה לחדש ב-15% הנחה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה