תקשורת ומדיה
רוני מאנה: "היא ביקשה ממנו להיות נאמן למשפחה, הוא הרגיש מושפל"
לאחר שטען כי שרה נתניהו לא הייתה מעורבת בהליך מינויים, ראש הממשלה סופג עקיצה מאיש העסקים רוני מאנה: "הוא מגיש קפה למועמדים והיא המראיינת. שלא יקשקש במוח, הוא משקר בבית משפט"
איש העסקים רוני מאנה, הידוע כאחד ממבקריו החריפים של נתניהו, מקפיד להביע את עמדותיו ביחס להתנהלותם של ראש הממשלה ורעייתו באמצעות פרסום ציוצים ברשתות החברתיות.
בציוץ חדש שפרסם לאחרונה ברשת X, התייחס איש הנדל"ן לדיון שנערך ביום שלישי האחרון בבית המשפט המחוזי בתל אביב. במסגרת הדיון, התקיימה חקירה נגדית של ראש הממשלה בנימין נתניהו והוא התבקש להתייחס לטענה כי רעייתו שרה מעורבת לכאורה במינויים של מועמדים לתפקידים בכירים.
"הרבה פעמים פגשה אותם אחר כך אבל האגדה האורבנית הזאת שאשתי מראיינת זה קשקוש, זה לא עובד כך. זה לא ראיונות, מדברים אנשים, היא לא יושבת איתי אבל בהחלט יכול להיות שהיא מדברת איתו אחר כך, אבל אין פה סוללה של לדבר איתי ואחר כך איתה זה פשוט מגוחך", השיב נתניהו.
בתגובה לטענות שהציג ראש הממשלה במהלך החקירה הנגדית בבית המשפט, איש העסקים רוני מאנה כתב כך: "שמעתי שביבי אמר שמקסימום שרה מביאה קפה. אני רוצה להגיד לביבי שהוא טועה, הוא מגיש קפה למועמדים והיא המראיינת". מאנה המשיך להדהים את קהל העוקבים שלו ושיתף באירוע שלטענתו כביכול אירע.
שמעתי שביבי אמר שמקסימום שרה מביאה קפה
— ronimana (@RoniMana) January 6, 2026
אני רוצה להגיד לביבי שהוא טועה
הוא מגיש קפה למועמדים והיא המראיינת
אני רוצה לספר לכם סיפור
הגיע קצין בכיר לראיון אצל נתניהו
ביבי קיבל אותו דיבר איתו 5 דקות
ואז שרה ירדה לראיין אותו
הוא סיפר לי לאחר שהוא הלך
שהוא הרגיש מושפל שהיא ביקשה ממנו… https://t.co/cpq6Rab2Kp
"אני רוצה לספר לכם סיפור. הגיע קצין בכיר לראיון אצל נתניהו. ביבי קיבל אותו דיבר איתו 5 דקות ואז שרה ירדה לראיין אותו. הוא סיפר לי לאחר שהוא הלך שהוא הרגיש מושפל שהיא ביקשה ממנו להיות נאמן למשפחה.
עוד ב-
הוא ביקש לעזוב מיד את הראיון. הקצין התקשר לאיזנקוט הרמטכ״ל וביקש ממנו לשחרר אותו מהתפקיד. הוא היה מוכן לחכות עד לתפקיד חדש. הוא אמר לי דברים קשים שאני לא יכול להביך אותו. אני יכול להגיד בוודאות שאין דבר שהיא לא מאשרת, קודם כל ממזכירה ועד ראש מוסד. שלא יקשקש במוח, הוא משקר בבית משפט. גם השופטים בטח צחקו שביבי אמר את זה, קורה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.GilGil 01/2026/09הגב לתגובה זו0 0תגידו מה שאתם רוצים האיש מכיר צודק בכל מילה ומילהסגור
-
1.רוני מאנהקרדאי 01/2026/08הגב לתגובה זו0 1מסכן בעל הפאה הרגיש מושפל דחליל ריקסגור



