תקשורת ומדיה
הרצוג תובע את חדשות 12: "חופש הביטוי אינו מצדיק פרסום כה מזעזע"
לאחר חשיפת חדשות 12 כי הנשיא בחן מתווה חנינה לנתניהו במשפטו לפני שהתמודד לנשיאות, הרצוג תובע את חברת החדשות וטוען: "הדברים חסרי בסיס"
לאחר הפרסום בחדשות 12 כי הנשיא, יצחק הרצוג, גיבש חוות דעת במטרה לאפשר חנינה לראש הממשלה בנימין נתניהו לפני שהתמודד לנשיאות, אתר סרוגים מפרסם כעת כי הרצוג תובע את החברת החדשות.
לפי הדיווח, הנשיא אמר כי "חופש הביטוי אינו מצדיק פרסום דברים כה מזעזעים, וכה בלתי נכונים אודות נשיא המדינה". בבית הנשיא ציינו כי כי הנשיא "הורה לפרקליטו, עוה"ד אמיר טיטונוביץ, למהר ולפתוח בהליך המשפטי המתאים, אל מול כל המלעיזים חסרי האחריות".
לפי הפרסום בתחקיר חדשות 12, בשנת 2019, טרם הודעת היועץ המשפטי לממשלה דאז, אביחי מנדלבליט, על כתב האישום נגד ראש הממשלה, הרצוג, ניסה לבדוק מתווה חנינה לראש הממשלה. לפי הדיווח, הוא פנה גם לנשיא המכהן בזמנו, ראובן ריבלין, וגם לנתניהו בניסיון להתניע מתווה שלפיו נתניהו יקבל חנינה – בתמורה לפרישה מהחיים הפוליטיים.
עוד ב-
בתגובה לכתבה ששודרה בחדשות 12 נמסר מבית הנשיא: כי הטענה להבנות מוקדמות בין הנשיא הרצוג לראש הממשלה נתניהו שגויות, והוסיף: "כל המעז לטעון אחרת עושה שקר בנפשו ובלשונו, ומסתכן בתביעת דיבה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



