תקשורת ומדיה

עמית סגל התנצל: זו הפאדיחה שקרתה בשבת שאחרי הולדת התינוק החדש

בעוד שסגל חוגג את לידת בנו הרביעי, עוקביו הוכו בתדהמה כשהודעה חריגה מהחשבון שלו נשלחה במהלך שבת - צעד שאיש לא ציפה לו מאדם דתי. מה ההסבר של עמית?
מערכת ice |  1
עמית סגל (צילום אוליבייה פיטוסי/פלאש 90)
בעוד הוא מעכל אט אט את הצטרפותו של התינוק החדש למשפחה, אירעה לפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, פאדיחה איומה, לאדם דתי.
במהלך השבת, מסתבר, נשלחה לעוקבים הודעה מהחשבון של עמית סגל, אשר ציינה כי מדובר ביום האחרון לקמפיין מימון המונים עבור שורד השבי יוסף חיים אוחנה. 
בצאת השבת שיגר הפרשן הפוליטי הודעה לעוקביו הרבים וכתב: "בשל טעות בתזמון ההודעה נשלחה אתמול במהלך שבת, איתכם הסליחה". 
בתוך כך, מתוכנית פגוש את העיתונות בחדשות 12, נעדר במוצאי השבת עמית סגל, על אף שהוא המגיש של התוכנית לצידו של בן כספית. מי שהגישה לצידו של כספית את התוכנית אמש (מוצ"ש) הייתה דפנה ליאל. הסיבה להיעדרו של סגל טמונה אולי בשמחה המשפחתית עם התרחבות משפחתו בימים האחרונים. 
כזכור, בשבוע שעבר נולד לסגל הילד הרביעי, והוא בישר על כך בחשבון האינסגטרם: ''קולי נאלם, ליבי נרגש. בא לשכונה בחור חדש. אח חדש הצטרף לעברי, ענר ואליענה ולעוד מיליוני יהודים בארץ המופלאה הזו. אין על רעות, אין. כמה העולם יפה לפעמים''. 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אכן, העולם יהיה יפה יותר, בלי השופר של ביבי בערוץ 12 (ל"ת)
    בן 11/2025/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור