תקשורת ומדיה
גיא פלג בעקיצה לנתניהו: "מי הכריח אותו?"
לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו התלונן הבוקר בפתח עדותו במשפט כי "עשיתי מאמצים גדולים מאד לקיים 3 ימי עדות בשבוע, זה על סף הבלתי אפשרי לעשות זאת", עקץ אותו גיא פלג: "מי הכריח אותו"
הבוקר עם פתיחת יום נוסף בעדותו של ראש הממשלה, התלונן נתניהו על העומס במשפט ואמר לשופטים: ''עשיתי מאמצים גדולים מאוד לקיים 3 ימי עדויות בשבוע כולל דחיית דיונים קריטיים בנושאים שהציבור לא מודע אליהם. זה על סף הבלתי אפשרי לעשות את זה שלוש פעמים בשבוע''. זאת קרה למרות שנתניהו ביקש לקצר את עדותו בעקבות "התפתחויות ביטחוניות".
מי שלא ריחם על ראש הממשלה, הוא העיתונאי המדובר ביותר כיום, פרשן המשפט של חדשות 12 שצייץ בחשבון שלו ברשת X: "הנאשם בפתח הדיון: "מתרחשים דברים שהציבור לא יודע, זה על סף הבלתי אפשרי להיות כאן 3 פעמים בשבוע." מי הכריח אותו?"
הנאשם בפתח הדיון: "מתרחשים דברים שהציבור לא יודע, זה על סף הבלתי אפשרי להיות כאן 3 פעמים בשבוע."
— גיא פלג (@guypch2news) November 26, 2025
מי הכריח אותו?
מי שלא ריחם על ראש הממשלה, הוא העיתונאי המדובר ביותר כיום, פרשן המשפט של חדשות 12 שצייץ בחשבון שלו ברשת X: "הנאשם בפתח הדיון: "מתרחשים דברים שהציבור לא יודע, זה על סף הבלתי אפשרי להיות כאן 3 פעמים בשבוע." מי הכריח אותו?"
כזכור, רק לאחרונה בין היתר אמר נתניהו בעדותו נגד יפעת תומר ירושלמי: ''הפצ"רית קיבלה מתנות בעשרות אלפי דולרים מחברה בזמן שהייתה בתפקיד''. כל זאת כשהיא עדיין נחקרת בפרשת הדלפת הסרטון משדה תימן.
עוד ב-
באותו עניין, צוות החקירה המיוחד העוסק בפרשת הדלפת הסרטון משדה תימן השיג הצלחה משמעותית היום: החוקרים הצליחו לשחזר את המידע מהאייפון של יפעת תומר-ירושלמי, הפצ"רית לשעבר, למרות שהמכשיר שהה במי הים במשך חמישה ימים מלאים. הטלפון, מדגם אייפון 16, נמצא לפני כעשרה ימים בחוף הצוק בהרצליה על ידי אישה שנכנסה למים באזור. לאחר בדיקה, אישרה המשטרה שמדובר אכן במכשיר השייך לחשודה המרכזית בפרשה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.פלג וחבריו חשבו שנתניהו יפרוש מה״תיק״אבי 11/2025/29הגב לתגובה זו0 0המצאת התיקים היתה הרי על מנת להדיח ראש ממשלה-באמצעים כביכול משפטיים..ולמחוק בחירת הציבור בקלפי…סגור
-
2.אחר כך האשפה גיא פלג בוכה!!! (ל"ת)אסף 11/2025/26הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.זו אותה רמה?אזרח פשוט 11/2025/26הגב לתגובה זו1 0מי זה גיא פלג, בכל הכבוד, שתשימו אותו ראש בראש מול נתניהו (ולא צריך להיות בעד ביבי כדי להגיע למסקנה הזאת) ואיזו הערה לפלג "מי הכריח אותו? - " לשיטת נתניהו ואוהדיו, הכריחו אותו גורמים שלקחו ראש ממשלה מכהן שנבחר דמוקרטית, והגישו כתבי אישום מופרכים שבחיים לא היו מוגשים אלמלא לנאשם קראו :נתניהו. אז זה מי שהכריח אותו. הציבור שבחר בו (אם אנחנו אוהבים זאת או לא) ומי הכריח את פלג להיות עיתונאי? ומי הכריח אותו להאשים בשידור בערוץ עם הרייטינג הכי גבוה, את חיילי צהל במשהו איום כשהו יודע שבכל העולם קוראים לעליהום עלינו ושבעזה מלא חטופים שלנו שמי יודע מה יעשו להם אחרי שגיא יספר להם תוך כדי הקרנת סרטון (שלא הראה כלום) שהנה הנה חיילי צהל אונסים מחבל נוחבה!!! מי הכריח אותו??? שיספר לנו בבקשהסגור



