תקשורת ומדיה

סגירת גלי צה"ל: "זה לא יקרה. ניסיון להלך אימים"

פרופסור יובל קרניאל, חבר מליאת רשות השידור לשעבר, טוען בפודקאסט של העיתון "דה מרקר" כי תוכנית שר הביטחון לסגירת התחנה לא תצא אל הפועל: "אי אפשר לסגור בהינף יד" 
מערכת ice | 
רדיו גל"צ (צילום מערכת אייס)
פרופסור יובל קרניאל, מרצה באוניברסיטת רייכמן ומשפטן המתמחה בדיני תקשורת ואינטרנט, התארח אתמול בפודקאסט של העיתון "דה מרקר" וטען שהמהלך לסגור את תחנת גלי צה"ל שעליו הודיע שר הביטחון ישראל כץ, לא ייצא אל הפועל.
קרניאל הסביר כי המהלך אינו אפשרי מבחינה מקצועית וכלכלית ואפילו לא מבחינה פוליטית. יתרה מכך, טען שמדובר במהלך פוליטי בלבד שמטרתו היא להרתיע את כלי התקשורת החופשית והממוסדת. מדובר לדבריו ב"ספין שמנסה להלך אימה על כלי תקשורת נוספים", כשלדעתו, המסר שהמהלך מעביר - "אנחנו עליכם", מספיק כדי להרתיע. 
לעומת המהלך לסגירת רשות השידור, שבו היה מעורב קרניאל, הצעד הנוכחי לסגירת גלי צה"ל הוא פוליטי בלבד לטענתו, על אף שמדובר בנושא מורכב לדבריו. 
מוקדם יותר דווח באתר אייס, שבוגרי התחנה קיימו דיון חירום על רקע הודעת השר. במהלך הדיון, איש הרדיו והטלוויזיה הוותיק, קובי מידן, אמר כי לדעתו נדרש כאן מהלך פוליטי והנשיא יכול להיות מעורב בעניין. אפי בן אברהם, אמנם התנגד למהלך פוליטי אך הוסיף לגבי עניין זה: "הנשיא איתנו". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה