תקשורת ומדיה
הבן של אביב גפן מתוסכל: ''חייבים לשים סוף לטירוף''
גפן הצעיר כתב בסטורי כועס במיוחד: "מחר תתקיים הפגנה נגד צה"ל ומדינת ישראל ומאות אלפי אנשים יקחו בה חלק. יצעקו שם סיסמאות אנטי-ציוניות, יקראו לסירוב המוני, בטח יהיו כמה מתפרעים, וכמה שלטים שמסבירים שהאסירים שלהם הם כמו החטופים שלנו"
דילן גפן, בנם המשותף של אביב גפן ושני פרידן, שמגיש בהצלחה רבה פודקאסט משותף ביחד עם סבתא שלו, נורית גפן, בו הם לא מתביישים לדבר על כל הבעיות במשפחה, כבר יודע מה הוא רוצה שיקרה בעתיד שלו וזה להתגייס. הוא מאוד כועס על כך שיש מי שלא מוכנים לעשות כך.
גפן הצעיר כתב בסטורי כועס במיוחד: "מחר תתקיים הפגנה נגד צה"ל ומדינת ישראל ומאות אלפי אנשים יקחו בה חלק. יצעקו שם סיסמאות אנטי-ציוניות, יקראו לסירוב המוני, בטח יהיו כמה מתפרעים, וכמה שלטים שמסבירים שהאסירים שלהם הם כמו החטופים שלנו".
עוד הוא הוסיף בקריאה קולקטיבית: "הדבר העצוב הוא שההפגנה הזו לא תתקיים בניו יורק, לונדון או סידני, היא תהיה כאן בירושלים ותזכה לתמיכה מרוב מפלגות הממשלה. ימנים, שמאלנים, ביביסטים, קפלניסטים חייבים לשים סוף לטירוף".
עוד ב-
כזכור בעבר גפן ג'וניור התארח בתכנית "גלית ואילנית" של קשת 12 לצד סבתו נורית, וחשף: "יש בת זוג ראשונה, כיף מאוד". צמד המנחות התרגשו: "איזה כיף זה אהבה ראשונה, נשמור לך על הפרטיות". הוא גם חשף האם הוא מתכנן להתגייס: "אבדיל מכל המשפחה ואגיד שאני הולך לעשות קבע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.איזה מדהים, דרך אגב, משפחתך מבינה בנושא הצבאיציפופו 10/2025/31הגב לתגובה זו0 0או שאתה הולך על עיוור?סגור
-
2.משפחת גפן ,שנאההבן של 10/2025/30הגב לתגובה זו0 0התפוח לא נפל רחוק מהעץסגור
-
1.למה?אמיר 10/2025/30הגב לתגובה זו1 0מה צריך לעניין אותנו דבריו של ילדת רק כי הוא בן של משתמט מהשירות הצבאי ?סגור


