תקשורת ומדיה

אברי גלעד מתנצל: "התבטאות שהייתה חריפה מדי"

ערב יום כיפור, מגיש "אברי ושרקי" החליט להקדיש חלק מתוכניתו לבקשת סליחה מהצופים והסביר גם במה שגה ביחס לקולגה, יאיר שרקי: "לא יכול להתחייב שזה לא יקרה שוב"

מערכת ice | 
אברי גלעד (צילום מסך קשת 12)
"יש בי צורך לבקש סליחה מהצופים שלנו על כל הרגעים שבהם לא הייתי מדויק", הצהיר גלעד במהלך תוכנית הלייט-נייט שלו ושל יאיר שרקי בקשת 12 והמשיך בהתנצלות על דברים שאמר: "על כל התבטאות שהייתה חריפה מדי או דלילה מדי. על כל רגע שבו העדפתי לעשות חשבון למישהו על פני לעשות חשבון לעם ישראל".
מגיש הטלוויזיה, שהספיק להעליב בשנים האחרונות את העדה הדרוזית, את יוצאי אתיופיה וכן את האוכלוסייה הערבית, הסביר מה גרם לו ליפול בלשונו גם השנה:  
"בעבודה שלנו אנחנו חייבים כל הזמן לקחת בחשבון לא רק את הצדק של הרגע אלא גם את החוכמה של הנצח ואני מודה שלפעמים דגדג לי להגיד דברים שאפשרו לי להשתחרר מכעס, מעלבון, מיהירות חולפת ושמתי בצד את הטובה הכללית של למתן ושוב למתן – במיוחד שהמציאות כ"כ קיצונית".
גלעד המשיך ופנה לצופים והתייחס לשסע החברתי במדינה: "אז כל מי שנפגע ממילה לא במקום אני מבקש סליחה. אני מקווה שבשנה הקרובה גם תסתיים המלחמה וגם תירגע המלחמה בינינו ונוכל לדבר מילים של שלום".
מי שעוד זכה להתנצלות מהמגיש הוותיק הוא הקולגה יאיר שרקי, שצוות לגלעד לאחר שהשותפות עם ארז טל לא החזיקה מעמד: "ממך שרקי אני מבקש סליחה על כל פעם שהשתלטתי על השיחה, שנדחפתי, שלא נתתי לך לסיים משפט. אני לא יכול להתחייב שזה לא יקרה שוב בשנה הבאה אבל יהיה מאמץ, לפחות ביום הראשון של השנה".
שרקי, שקיבל את ההתנצלות, הוסיף סליחה משלו לאנשי ציבור ופוליטיקאים שלעיתים מקבלים יחס לא הוגן בתקשורת ואף הזכיר בהקשר זה את השרה מירי רגב שספגה ביקורת קשה על האמירה "אתם בחו"ל, תהנו", שלדעתו הוצאה מהקשרה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה