תקשורת ומדיה
אלי עזור מאבד את העיתונאי הבכיר למרים אדלסון: "נרגש לחזור"
לאחר 24 שנים, קלמן ליבסקינד מסיים את דרכו במעריב ואת הטור הקבוע שלו בסוף השבוע, ועובר לעיתון מקור ראשון מבית ישראל היום של מרים אדלסון. על אלי עזור, אמר העיתונאי: "מבקש להודות מקרב לב". במקור ראשון החליפו כבר פעמיים עורך ראשי בשלוש שנים
מערכת מקור ראשון מצטיידת בעורך ראשי חדש - בדמותו של העיתונאי הדתי הוותיק קלמן ליבסקינד, שיחליף את אלעד טנא שמונה לעורך הראשי של ידיעות אחרונות.
במערכת ישראל היום - בעלת הבית של העיתון - העדיפו להביא מינוי נוצץ מבחוץ, וזאת על פני האפשרות של עורך ראשי מבפנים כדמותו של ישי הולנדר- עורך מוסף יומן - שלא קיבל הפעם את המושכות, על אף ששמו עלה כאפשרות פוטנציאלית.
עבור מקור ראשון, יקוו ליציבות, לאחר עזיבתו של חגי סגל, ומינויו של אלעד טנא במחצית 2023, ובכך עם הגעתו של ליבסקינד מדובר בעורך ראשי שלישי בתקופה קצרה. מעריב, מאידך, מאבד את הסממן הימני המובהק של העיתון, במיוחד בעיתונות סוף השבוע.
בדברי הפרידה שלו, התייחס קלמן גם לאלי עזור, לא בשמו אלא בתפקידו, וכתב: "אחרי 24 שנים במעריב, שהיה לי בית חם ושבסיומן אני מבקש להודות מקרב לב למו"ל, לעורכים, ולעובדים הרבים שהיו איתי בדרך הארוכה".
עוד ב-
איש העסקים רכש את מעריב כבר לפני עשור, בשנת 2014, ולאחר 6 שנים רכש את אתר וואלה. לעזור אחזקות נוספות בשוק התקשורת: רדיו 103, אקו 99, ג'רוזלם פוסט ועוד. בחודש מרץ השנה רכש את אתר ג'ובנט. שוק התקשורת הינו רק נדבך אחד מכלל עסקיו, כאשר המרכזי שביניהם הוא השקעתו בענקית הגז תמר פטרוליום בה הוא מחזיק 24.92%.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.עזור? הרמה שלו זה חרק סרי הגולם ואייל ברקוביץ האפס. (ל"ת)רביב 08/2025/21הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מינוי של חבר בכת רק לא ביבי. קלמן סרוג דוחה וחנפן לשמאל (ל"ת)מוטי 08/2025/20הגב לתגובה זו0 3סגור
-
1.עזןראבי 08/2025/20הגב לתגובה זו2 0מתאים לעזור שימשיך אם בספית פלג לוינסוןן אופירה ברקו דרוקר קרע כל שונאי ישראל מאוסים דוחים מגיעלים שלא נדע שלא נדעסגור



