תקשורת ומדיה

הכתב הבכיר של ערוץ 14 הפתיע והעיד: "העובדים הכי גרועים"

הכתב המדיני של ערוץ 14 מרבה לבקר את ראש הממשלה על רקע ההתנהלות בעזה. איך הוא ניסה להצדיק את ערוץ 14, ומה הגיב לו מנחה התוכנית הנצפית בערוץ המתחרה?
מערכת ice | 
מגי טביבי ותמיר מורג (צילום מסך מתוך ערוץ 14)
הביקורת שמשמיע לאחרונה הכתב המדיני של ערוץ 14, תמיר מורג, כלפי ראש הממשלה בנימין נתניהו היא חדה וברורה. הוא מאשים את ראש הממשלה בניהול מערכה כושלת בעזה ובעוד אי אלו דברים – דבר אשר לא נחשב למאפיין הבולט בקרב אנשי ערוץ 14, וזאת בלשון המעטה.
בשעות האחרונות צייץ תמיר מורג וביקש לטעון כי בניגוד למצטייר, ערוץ 14, יודע להיות ביקורתי כלפי נתניהו וכתב: "לכל מי שטוען שערוץ 14 עובד אצל נתניהו, מומלץ מאוד לצפות בערוץ בימים אלה ולא להסתפק בהשמצות ברשת ובקטעי וידאו חתוכים". הכתב המדיני הוסיף "אם אנחנו עובדים אצל ביבי, אנחנו כנראה העובדים הכי גרועים בעולם".
אולם דבריו אלו גרמו לרבים להגיב ולגחך. אחד מהמגיבים היה העיתונאי חיים לוינסון שריטווט את הציוץ של מורג וכתב בציניות: "מי  מספר לו שהתנאי הראשון לעבוד עם ביבי זה להיות גרוע בעבודה שלך".
תמיר מורג לא נשאר חייב והשיב: "יופי של חידוד חיים. ועכשיו ספר לנו, מה התנאי הראשון לעבוד עם אופירה? אני מנחש שרמה אינטלקטואלית גבוהה ומייד אחרי זה יושרה עיתונאית".
כזכור, רק במוצאי השבת הביע תמיר מורג, ביקורת נדירה וחריפה כלפי ראש הממשלה, ברקע הסכמתו לרכך את דרישות ישראל בעסקה. מורג צייץ: "בציוץ כמעט חסר תקדים, סטיב ויטקוף מודיע על החזרת המשלחת האמריקנית מדוחה בגלל הסרבנות של חמאס, ומצהיר ש'נשקול דרכים אלטרנטיביות להחזרת החטופים'.
הממשל דוחף לידיו של נתניהו את המפתחות לשערי הגיהינום, אבל גם הפעם נתניהו לא יעז לעשות בהם שימוש".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה