תקשורת ומדיה

מ-i24NEWS לכאן חדשות: זו הבכירה שעוזבת אחרי שנה בלבד בערוץ

בכאן 11 הודיעו לאחרונה כי הם מחפשים מנהל תוכן לחטיבת החדשות, לאחר עזיבתה של אילאיל שחר את התפקיד. ל-ice נודע לראשונה מי תיכנס לתפקידה
אפרת קרסנר | 
כאן 11 (צילום שי אפשטיין, shutterstock)
פרסום ראשון: המנהלת הבכירה של ערוץ i24NEWS עוברת למתחרים.
ל-ice נודע לראשונה כי דנה בהט אפלבאום מונתה למנהלת התוכן של חטיבת החדשות בתאגיד השידור הציבורי 'כאן'. בהט אפלבאום מגיעה לתפקיד לאחר ששימשה כמנהלת רצועות היום בערוץ i24NEWS, ובעבר ערכה תוכניות בערוצים 12, 13 ו־20. את דרכה החלה ככתבת ספורט באתר one.
בהט אפלבאום מסרה: "אני מאמינה בהנגשת מידע חדשותי באופן חדשני ומעורר עניין, תוך שמירה על ערכי האמת והאחריות הציבורית. 'כאן חדשות' הוא בית לעיתונות מצטיינת ולשיח ביקורתי – וזכות גדולה עבורי להצטרף לנבחרת".
נזכיר כי סגנית מנהל חטיבת החדשות של כאן 11 אילאיל שחר הפסיקה לאחרונה לבקשתה לנהל את התוכן והתכניות ותמשיך ביתר תפקידיה. 
שחר ציינה בשיחה עם ice כי היא נשארת בתפקידה כסגנית מנהל חטיבת החדשות של כאן 11. בהודעה שנשלחה לעובדי כאן 11 אמר שחר כי היא תמשיך בניהול המשדרים המיוחדים, טיפול בסוגיות אתיות, בתביעות משפטיות, והגשה ברדיו. דברים אותם אישרה בשיחה עם ice.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה