תקשורת ומדיה
כתב חדשות 12 נדהם מהווידוי הסוער בשידור: "לא הייתי חשוף לזה"
מגיש "אברי ושרקי" הופתע אמש מהווידוי של חבר הכנסת אליהו רביבו, מטעם הקואליציה, שהתלונן על כך שהוא עובר רדיפה וחשוף להטרדות ואיומים מצד מתנגדי השלטון – אליהם כיוון לדבריו את האמירה השנויה במחלוקת שלו
רביבו הגיע להתארח בתוכנית לאחר הסערה שיצרו דברים שאמר לכאורה למשפחות החטופים: "אני רק סקרן לדעת מה אתם תעשו ביום-יום שלכם אחרי כולם יושבו".
חבר הכנסת, שהתבטא כך ביום דיונים מיוחד בכנסת שהוקדש ל-55 החטופים והחטופות שמוחזקים בשבי בעזה, התגונן וטען כי התייחס למי שאינם חלק ממשפחות החטופים והתלונן על רדיפה ארוכה שהוא עובר לדבריו ע"י מתנגדי הממשלה שעושים שימוש בסוגייה הרגישה:
"זו התבטאות שלי על רצף בלתי נגמר של הטרלות של אנשים שמחליפים חולצות וסיסמאות במשך שנים רבות, ימים ולילות", הסביר רביבו.
"הם גרים לי מחוץ לבית, מלווים אותי לבית כנסת, מלווים את הילד שלי לצבא, מפגינים לי חדשות לבקרים, מאיימים עליי, שמים עליי חוקרים", המשיך הח"כ מהליכוד שהדגיש שעמדתו תמיד הייתה שיש לשלם מחירים כבדים עבור החזרת החטופים.
רביבו, שתיאר כיצד המוחים מנסים לדבריו לרדת לחייו, להתיש אותו ולאיים עליו, בין היתר באמצעות הפגנות ושלטי מחאה סביב ביתו ובית הכנסת בו הוא מתפלל, הבהיר שמבחינתו נעשה לו אמש עוול כדי "לטנף על מחנה שלם".
עוד ב-
שרקי, שהתקומם על הביטוי "ערוצי התרעלה", בו השתמש רביבו, הגיב להאשמות של חבר הכנסת: "היה פה רגע מעניין שאפשר להתעכב עליו. בסוף חבר הכנסת רביבו מתאר איזשהו מכבש לחצים שמופעל עליו שהוביל להתפרצות הזאת ודווקא היו שם פרטים וטענות קשות שאני לא הייתי חשוף לזה שזה מתרחש כרגע. זה כן מעניין להבין מה עוברים ח"כים בקואליציה. ראינו איך זה קרה לח"כים בקואליציה הקודמת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.כן שרקי הערוץ שלך הוא תרעלה! (ל"ת)רם 06/2025/11הגב לתגובה זו0 1סגור
-
1.עלייעו רעביאעוזאב 06/2025/11הגב לתגובה זו1 0עלייעו רעביבועו אלללעכברסגור



