בארץ

"אחים לנשק" בתגובה חריפה לכ"ץ: "ממשיך לפגוע בביטחון המדינה"

ארגון המחאה "אחים לנשק" מגיב על החלטתו של שר הביטחון לחסום את מינויו של אלוף משנה במיל' גרמן גילטמן. אחים לנשק: "גילטמן, שעשה עשרות ימי מילואים גם אחרי שחרורו, ושהתגייס מיד ב-7 באוקטובר - הוא האויב של כ"ץ"

מערכת ice | 
אחים לנשק ירושלים (צילום אחים לנשק)
ארגון המחאה "אחים לנשק" יוצא להגנתו של אלוף משנה במיל' גרמן גילטמן, אשר שר הביטחון ישראל כ"ץ החליט על חסימת קידומו. "ישראל כ"ץ, שמקדם קומבינת השתמטות לעשרות אלפי חרדים, מעז לפסול קצין בכיר עם 30 שנות שירות מסור למדינה", נמסר מהארגון.
עוד נמסר: "גילטמן, שעשה עשרות ימי מילואים גם אחרי שחרורו, ושהתגייס מיד ב-7 באוקטובר - הוא האויב של כ"ץ. אבל משתמטים שמכריזים "נמות ולא נתגייס" - להם הוא מעביר קומבינת השתמטות".
בארגון מסכמים: "מעולם לא היה שר ביטחון שפגע בביטחון המדינה ובמורל הלוחמים כמו שר ההשתמטות. כ"ץ לא נלחם באויבי ישראל - הוא נלחם בגיבורים שמגנים עליה".
כזכור, שר הביטחון ישראל כ"ץ פרסם כי הוא הודיע לרמטכ"ל אייל זמיר כי הוא פוסל את קידומו של אלוף משנה במיל' גרמן גילטמן, מראשי "אחים לנשק". "קרא לסרבנות שירות בצה"ל", מסר כ"ץ. "מי שמטיף ומעודד סרבנות לא ישרת בצה"ל ולא יקודם לשום תפקיד".
   
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה