בארץ
גבר נרצח ו-3 פצועים בפיגוע דריסה ודקירה בגוש עציון: המחבלים נוטרלו
פיגוע דריסה ודקירה בצומת הגוש. איתן סער חובש איחוד הצלה שהגיע ראשון לזירה דיווח למוקד איחוד הצלה על שמיעת קולות ירי. בשלה זה הוא מעניק סיוע לשתי פצועות שבשלב זה מצבן מוגדר קשה
מדובר צה''ל התקבל דיווח על פיגוע דריסה ודקירה במרחב צומת הגוש שבחטיבת עציון, בזירה על פי הדיווחים שני אזרחים ישראלים פצועים, 3 מחבלים בזירה נוטרלו. יחד עם זאת, 4 פצועים לפי מד״א ואחת אנוש, 2 מחבלים מנוטרלים בזירה.
חובשים ופראמדיקים של מד"א בשיתוף כוח רפואה של צה"ל קובעים את מותו של גבר כבן 30 עם פצע דקירה ומפנים לבי"ח שערי צדק והדסה עין כרם 3 פצועים, בהם: אישה כבת 40 במצב קשה, גבר כבן 30 ונער כבן 15 במצב בינוני, עם פציעות חודרות בגופם.
פראמדיק מד"א אוריאל לביא סיפר: "כשהגענו לזירה זיהינו שמדובר באירוע חריג ומורכב. ביצענו סקירה של השטח והתחלנו לבדוק את מצב הנפגעים, איתרנו מספר פצועים שסבלו מפציעות חודרות בגופם. הענקנו להם טיפול רפואי ראשוני במקום, ותוך ייצוב מצבם פינינו אותם להמשך טיפול בבית החולים."
מאיחוד הצלה מחוז יו"ש נמסר: ''בהמשך להודעת דובר צה"ל על פיגוע דריסה ודקירה בצומת הגוש. איתן סער חובש איחוד הצלה שהגיע ראשון לזירה דיווח למוקד איחוד הצלה על שמיעת קולות ירי. בשלה זה הוא מעניק סיוע לשתי פצועות שבשלב זה מצבן מוגדר קשה. תעודכנו''
עוד ב-
במוקד ז''קא דיווחו כי: ''בהמשך לאירוע פח"ע בצומת גוש עציון, במקום מטופלים מספר נפגעים מתוכם נפגעת אחת במצב קשה, שלושה מחבלים נוטרלו במקום''. מדובר בפיגוע המגיע אחרי לא מעט שבועות של שקט יחסי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לשים לזה סוף!דורון 11/2025/18הגב לתגובה זו0 0צריך להגר ולגרש את כל הפלסטינים מכל ערי חבל ארץ יהודה למדינות אפריקה ולהרוס עד היסוד את הערים המוסלמיות בחבל ארץ יהודה: רמאללה ורוואדי, ביא-נבאלה ואל-בירה, קטנה וקוביבה לעיי חורבות כמו שמדינת ישראל הרסה את ג'באליה ונוסיראת, לקלוט יהודיות מכל העולם: ארה"ב, צרפת, בריטניה, אוסטרליה, איראן לכל ערי יהודה: מזרח ירושלים, חברון ובית-לחם.סגור



