בארץ

מפלגה חדשה לבחירות הבאות נחשפת: זה מי שעומד מאחוריה

עם האבולוציה של המפלגות הנוכחיות, נוצר וואקום לקראת הבחירות הבאות שמזמן מפלגה חברתית שתתמקד בנושאים הבוערים על סדר היום. מי שעומד מאחוריה הוא שר לשעבר
מערכת ice |  1
בחירות (צילום shutterstock)
יועז הנדל, שכיהן בעבר כשר התקשורת וכחבר כנסת ופרש מהחיים הפוליטיים ב-2022, מכלכל את צעדיו חזרה. הבוקר (שישי) נחשף כי הוא נמצא בתהליך לרישום פורמלי של מפלגה, ואסף כבר את החתימות הנדרשות.
הנדל מתכנן להעמיד את המפלגה לבחירות כבר במועד הקרוב, וגייס לשם כך את היועץ האסטרטגי אהרון שביב, שעבד עם ראשי ממשלות כמו בנימין נתניהו ונפתלי בנט. כך פורסם באתר "וואלה".
לפי הפרסום, הנדל יקרא למפלגה שלו "המילואימניקים", והעקרון המוביל שינחה אותה יהיה השוויון בנטל הצבאי. כחלק מהחקיקה שהמפלגה בראשותו תקדם, אם תבחר, הינה שלילת זכות ההצבעה ממשתמטים.
הנדל לא שולל ישיבה עם נתניהו, אך כן מכוון לממשלת אחדות ללא מפלגות חרדיות או ערביות. לפי סקר, המפלגה בהובלת הנדל תזכה ל-7 מנדטים. הנדל נמצא בימים אלה בתקופה של שירות מילואים פעיל כמפקד גדוד, ולפיכך תהליך הקמת המפלגה צפוי להימשך כחודש וחצי. כמו כן, הנדל תומך בהקמת ועדת חקירה לאירועי 7 באוקטובר וגורס כי כל מי שלקח חלק במחדל צריך להתפטר.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מה עם הערבים? (ל"ת)
    יאיר גולם 08/2025/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור