בארץ

יאיר גולן דחף מפגין בקריית שמונה: "תוריד את הדרגות שלך"

יו"ר מפלגת "הדמוקרטים" יאיר גולן תועד דוחף מפגין שקרא לו "תוריד את הדרגות"; בינתיים, גולן התנצל אם מישהו חש מדבריו שחוללו סערה ומבהיר: "התכוונתי רק לדרג המדיני" 
מערכת ice |  4
יאיר גולן (צילום פלאש 90/ תומר נויברג)
לאחר הסערה שחולל: יו"ר מפלגת "הדמוקרטים" יאיר  גולן תועד מתעמת עם מפגין בכנס של מפלגתו בקריית שמונה. המפגין קרא לו "תוריד את הדרגות שלך". בתגובה גולן אמר לו: "נלחמתי עבור הביטחון שלך" דחף והתעמת איתו, עד שהפרידו בין השניים.  
שר האוצר, בצלאל סמוטריץ׳, הגיב בחשבונו ברשת X: "הפרצוף האמיתי והאלים של יאיר גולן ממשיך להתגלות. זה מתחיל בלקרוא לחלוצי חומש תתי אדם, ממשיך בלהסית נגד חיילי צה"ל שהם רוצחי תינוקות ונגמר באלימות פיזית נגד איש מבוגר".
השר יצחק וסרלאוף הגיב בסרקסטיות: "גם בשבת הקרובה אהיה בביתי שבקריית שמונה. אסתובב בקהילות השונות, אפגוש את התושבים ואת ראש העיר היקר אביחי שטרן. מבטיח לא להרים יד על אף אחד".
 
בינתיים, יאיר גולן אמר בדברים שנשא בפני קהל כי הוא "לעולם לא יפגע בחיילי צה"ל": "ביום ראשון חוללתי סערה זוטא-ולא בפעם הראשונה. אני רוצה לומר לכם משהו, פגשתי אם שכולה הערב והיא חשה פגועה כי להבנתה פגעתי בחיילי צה"ל. אני בחיים לא אפגע בחיילי צה"ל. ואני אומר מראש: אם יש מישהו שמדבריי חש שפגעתי בחיילי צה"ל-אני מתנצל בפניו. אבל אני אומר לכם, לא הזכרתי את המילה "צה"ל" בכל הראיון הזה, דיברתי רק על דרג מדיני", הבהיר. 
 
גולן לא יצא נשכר מההתבטאות מעוררת המחלוקת. על פי סקר מעריב מהבוקר יוצא כי מפלגתו "הדמוקרטים" איבדה 4 מנדטים בהשוואה לסקר הקודם, כשהיא נופלת מ-16 מנדטים ל-12 בלבד בנוכחי. 
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    יאיר גולן מאבד את האיזון הנפשי
    גדעון 06/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וזה חבל, כי היו לו לפעמים ניצוצות של שפיות.
    סגור
  • 3.
    יש באמת מי שחושב שהאדם האיום הזה צריך להשפיע על כולנו?
    התראת אסון 05/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אכן יאיר הג׳ולני עלה על מדים מצוחצחים ב-7 ואץ למצלמות. מה הקשר שלו למרגל מהדרום, ובאיזה צד הוא נלחם?!
    סגור
  • 2.
    גולן
    צדק 05/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    העם לא ישכח לך את כל מה שאתה עושה למדינת ישראל ולחיילי צה"ל...גולן מנצל את הדרגות הצבאיות .היית סגן הרמטכ"ל ..אתה פוגע בהתנהגות שלך לזלזול בחיילי צה"ל..תמכתי בך עד שהתחלת עם ההפגנות וההפעלה שלך שהיא נותנת כוח לחמאס לא לשחרר את החטופים..משמאל עברתי וגרמת לי לשנות כיוון
    סגור
  • 1.
    גולן שקרן
    מהדרום 05/2025/23
    הגב לתגובה זו
    2 0
    איש אולי גבוהה בסנטימטרים ,אך נמוך בשכל (IQ am של פלנליט) איך הגיע לדרגת אלוף ? איך?איך?
    סגור