משפט
לוסי אהריש על תביעת הענק בסך 2.6 מיליון שקל: "התחיל לגמגם"
לוסי מדברת על המניעים להגשת תביעת הענק, ומאיימת: "יש עוד בדרך". זה מה שהיא מתכננת לעשות עם הכסף שתקבל, אם תקבל, והמסר שלה לגיבורי המקלדת
בשבוע שעבר, לוסי אהריש וצחי הלוי הגישו תביעת ענק נגד פעיל הימין רמי בן יהודה על סך 2.6 מיליון שקל. לפי כתב התביעה, בן יהודה פרסם לאורך חודש פברואר פוסטים ותמונות ערוכות ברשתות החברתיות, בהם כינה את אהריש "מחבלת" ו"מחבלת תקשורתית", ואת הלוי "בוגד" שטוען כי "מכר את נשמתו לפלסטין".
לוסי מתארת: "הלכנו עד הסוף. רמי לא הפסיק לפרסם על זה שאני מחבלת, ואז כנראה מישהו אמר לו 'אל תגיד לה מחבלת, היא יכולה לתבוע אותך' ואז הוא התחיל להגיד לי 'מחבלת תקשורתית'".
בהמשך, לוסי מתארת עוד מעללים שהובילו אותה להגשת התביעה, כמו הפרסומים בהם הוצגה אהריש באופן פוגעני, כולל סרטונים שבהם היא מופיעה כעוטה חיג'אב או כ"ערפדית צמאת דם". "אני לא מתכוונת לוותר על אף אחד שאומר שאני מחבלת. או תומכת ברצח של חיילים", לוסי מכריזה.
היא מפרטת על בעלה צחי: "יש לי גיבור בבית שתוך 20 דקות יצא לדרום והציל חיי אדם. יש לכם טעות בכתובת. כל מי שיקיא על המקלדת את המילה 'מחבלת' - יחטוף".
עוד ב-
היא אומרת כי חלק נכבד מהכסף שתקבל מהתביעה, אם תקבל, ילך לפצועי המלחמה, לפגועי הנפש ולהלומי הקרב שמתמודדים עם המלחמה הזאת, "לא לתרופות לילד שלי כמו שמאחלים לי", מוסיפה.
אהריש מסכמת: "יש אמת ויש שקר. להגיד עליי מחבלת נוח'בה זה שקר, זה הכפשת השם שלי, ואני סיימתי לשתוק על זה", לוסי סיכמה: "כשזה פתאום מגיע אליהם לכיס אז הם מתחילים לגמגם".
אהריש מסכמת: "יש אמת ויש שקר. להגיד עליי מחבלת נוח'בה זה שקר, זה הכפשת השם שלי, ואני סיימתי לשתוק על זה", לוסי סיכמה: "כשזה פתאום מגיע אליהם לכיס אז הם מתחילים לגמגם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.בחלומות תראי כסףצוחק ומחייך 03/2026/13הגב לתגובה זו0 0בית המשפט שלכם להכריז עליו כפושט רגל והפיצויים יהפכו לחוב אבודסגור
-
5.לא כסף ולא כבודבאגס באניהו 03/2026/13הגב לתגובה זו0 1בחלאות הביביסטיות אפשר לפגוע בשתי צורות: בכיס או בכבוד ! חחח, עלובי נפש! אבל זה מוזר כי בד"כ אין להם כסף ואין להם כבוד. בהצלחה לוסי!סגור
-
4.איך היא לבד דורשת 2.6 מיליון שח בגלל 10 דקות צעקות ממגאאדי 03/2026/13הגב לתגובה זו0 3ממגאפון וכח 100 שהם 5 משפחות שסבלו שנה וחצי תובעים יחד רק 5 מליון שח?סגור
-
3.הזוג הכי מכוער בעולם ג׳יפ וגיפה כמה שנאה עצמית (ל"ת)איכס של שמאלנים 03/2026/13הגב לתגובה זו0 5סגור
-
2.אם את פועלת בשרות בג״ץ והפרקליטות שהם אירגון טרורחוסיין ברק א 03/2026/13הגב לתגובה זו0 3אז כן ע״פ ההגדרה זה נקרא מחבלת ערביה דוברת של האירגון טרור חמאס בג״ץסגור
-
1.המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים צעקן מקצועי.זוכר את השואה 03/2026/13הגב לתגובה זו1 1דעותינו שונות אך מאחל לך הצלחה בתביעתך, ירבו כמותך בישראלסגור



