משפט

בעלה של שקמה ברסלר תובע כ-8 מיליון שקל: טלי גוטליב תשלם ביוקר?

בעלה של שקמה ברסלר הגיש תביעת ענק בסך 8.36 מיליון שקל נגד חברת הכנסת טלי גוטליב ו-20 נתבעים נוספים, בטענה ללשון הרע והפצת "קונספירציה שקרית", בה נטען בין היתר כי הוא ריגל והעביר מידע לאויב לפני ה-7 באוקטובר
מערכת ice | 
טלי גוטליב (צילום פלאש 90/ יונתן שאול)
בעלה של שקמה ברסלר הגיש תביעת ענק חריגה במיוחד לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד נגד 21 נתבעים שפרסמו נגדו דברים ברשתות החבתריות פייסבוק, טלגרם, טוויטר ובאפליקציית וואטסאפ, בהם גם חברת הכנסת מהליכוד טלי גוטליב, זאת בטענה ללשון הרע.
מבודבר בתביעה גדולה במיוחד במסגרתה הוא דורש פיצויים ב-8.36 מיליון שקל, כך על פי פרסומים היום (ראשון) בתקשורת הישראלית. בתביעה, דורש בן הזוג של שקמה ברסלר את גובה הפיצויים ללא הוכחת נזק.
בתביעה מתייחס בעלה של ברסלר ל-181 פרסומים שהוצפו נגדו החל מה-7 באוקטובר 2023, בוקר המתקפה של חמאס על ישראל, ובמשך שנתיים עד היום. לטענתו, אותם ציוצים, פוסטים והודעות נגדו הם לשון הרע שקרית, קונספירטיבית, מסיתה ומעוררת חלחלה".
 
בפרסומים עצמם לטענתו האשימו אותו באופן שקרי בריגול והעברת מידע לאויב לפני מתקפת ה-7 באוקטובר. חלק גדול מאוד מהתביעה מיוחס לחברת הכנסת טלי גוטליב, שלטענתו פרסמה עליו 28 פוסטים נגדו, במסגרתם היא המהמדה את אותה "קונספירציה שקרית" לטענתו.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה