משפט
יאיר גולן תוקף את יריב לוין: "חיסול הדמוקרטיה זו משימת חייו"
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן תקף את שר המשפטים יריב לוין: "עלינו להתייצב מולו ומול חבורת מחסלי הדמוקרטיה ושלטון החוק, ההגנה על ישראל הדמוקרטית בידיים שלנו"
יו"ר מפלגת הדמוקרטים יאיר גולן הגיב על החלטת בג"ץ למנוע מהשופט אשר קולה להשתתף בחקירת הפצ"רית לשעבר יפעת תומר ירושלמי. בהחלטת בג"ץ נטען כי שר המשפטים יריב לוין יוכל למנות שופט שיחקור את הפרשה אך זה לא יהיה קולה שנמצא בניגוד אינטרסים לדעת שופטי בג"ץ.
יאיר גולן הגיב על ההחלטה בחשבונו ברשת X: "בג”ץ בחר להיצמד לאות היבשה של החוק - בזמן שמולו שר משפטים מסוכן שרואה בחיסול הדמוקרטיה, מערכת המשפט ושלטון החוק - משימת חייו. עלינו להתייצב מול לוין וחבורת מחסלי הדמוקרטיה ושלטון החוק. ההגנה על ישראל הדמוקרטית בידיים שלנו - של הרוב הגדול בציבור בישראל, אשר לא יוותר על צביונה הדמוקרטי של המדינה. אנחנו חייבים להילחם בעוצמה ובנחישות מול ממשלת המחדל והאסון. וגם בג”ץ חייב להפנים שזהו רגע האמת".
עוד ב-
כזכור, לפני יותר משבועיים התפוצצה פרשת הדלפת הסרטון משדה תימן, כאשר תומר ירושלמי אשר הספיקה להתפטר מתפקידה מאז, נחקרת בחשד להדלפת הסרטון שסיכן את חייהם של חיילים. לפני שבועיים נעלמה הפצ"רית למספר שעות, אך נמצאה כעבור זמן קצר כשהיא בריאה ושלמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.לא הבנתיאלי 11/2025/17הגב לתגובה זו0 0מה אתה אומר כאילו שבגץ צריך לפסוק לפי החוק רק אם שר המשפטים מוצא חן בענייך או לא ויריב לוין מחריב הדמוקרטיה לא אתה?סגור
-
3.יאיר גולן הוא דיקטטור בשם הדמוקרטיהמני 11/2025/16הגב לתגובה זו0 0אדם עלוב שונא ישראלסגור
-
2.גולן השרץמדביר שרצים 11/2025/16הגב לתגובה זו1 1גולן אתה מסית נגד המדינה וכן מסית לאלימות ואנרכיה .מה אתה חושב שהעם לא יתחשבן איתך שרץ מזוהםסגור
-
1.יאיר גולן המחסל את הדמוקרטיה.אזרח אוהב מדינתו 11/2025/16הגב לתגובה זו1 1יאיר גולן הוא הוא המחסל הראשי של הדמוקרטיה. הרי הוא עומד בחזית לשמור על ביהמ"ש העליון. על אותם שופטים שהכריעו בעד לוין. פתאום זה לא דמוקרטיה. זה מעיד על פוליטקיאי קטן ובזוי. שגרם נזק אדיר למדינה ולצהל. העיקר לא הימין ולא ביבי ולעזאזל המדינה. צא לנו מעיניים איש נבזה. טיפש ונבער מי שיבחר באיש בזוי כזהסגור



