משפט

שמרו על הילדים: זה עבריין המין שביצע מעשה מגונה בקטינה

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז-לוד כתב אישום נגד הנאשם בגין ביצוע מעשה מגונה בקטינה בת 12 בגבעת שמואל
מערכת ice |  1
אילוסטרציה (צילום shutterstock)
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז-לוד כתב אישום נגד עבריין המין אביחי ישראלי. ישראלי, בן ה-27, מואשם שביצע מעשה מגונה בקטינה בת 12 בגבעת שמואל.
על פי כתב האישום, בתאריך 24.5.2024 חנה ישראלי את רכבו ברחוב סמוך לקניון העירוני בגבעת שמואל, במקביל, התקדמה הקורבן במורד הרחוב ועברה סמוך לרכבו של הנאשם. אז פנה אליה ישראלי, בשאלה האם היא יודעת כיצד מגיעים לקניון? הקטינה, ניסתה לעזור לישראלי ולהזין את הכתובת באפליקציית ה-Waze כפי שביקש ממנה.
בעת שהתקרבה אליו, הפשיל הנאשם את מכנסיו ותחתוניו, והצביע על איבר מינו. המתלוננת נותרה בהלם, וישראלי ביקש ממנה להסתכל על איבר המין שלו וחייך. לאחר מכן החל הנאשם לספק את יצריו ולנסות במקביל לגעת בילדה האומללה - שהייתה מבועתת והתנגדה בתוקף.
המתלוננת הסיטה את מבטה, והנאשם פנה אליה בשנית וביקש: "בואי תסתכלי שוב, אין לך ממה לפחד", והוסיף: "בואי תכנסי לרכב, אני רוצה להראות לך תמונה של כלב". המתלוננת ברחה מהמקום לאחר הדברים, אך הנאשם לא הרפה, ופתח בנסיעת מעקב אחריה ברכב, ממנה הצליחה הילדה להימלט כשנטמעה במקום הומה אדם.
כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד מיכאל סטופ מפרקליטות מחוז מרכז, מייחס לנאשם מעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לה 16 שנים - שלא בהסכמתה החופשית.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    עונשים כבדים על מתעללים. מי שהורג כלב מחר אדם (ל"ת)
    דין 05/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור