חדשות
לשכה חדשה לשר הדיגיטל דודי אמסלם, כמה היא עלתה לציבור?
משבר הקורונה פגע בכולם, אזרחים הוצאו לחל"ת ואיבדו את פרנסתם וגם בקופת המדינה המצב חמור, בצל כל זה משרד ממשלתי שנוי במחלוקת נבנה בירושלים בעלות של כחצי מיליון שקל, מה יש למשרד האוצר לומר בתגובה?
מגפת הקורונה מתחילה להסתיים עם בשורות טובות מכיוון משרד הבריאות, המשבר הכלכלי שיצרה המגפה לא הולך לשום מקום, בצל משבר כלכלי חמור וגירעון הולך ומחריף יש מי שרק מוציא עוד כספים על חשבון משלם המיסים, משרד הדיגיטל שניתן לשר דודי אמסלם מהליכוד במסגרת הממשלה עם מספר השרים הגדול ביותר מאז ומעולם עורר סערה כשהוקם וממשיך לייצר כותרות שליליות.
פרסמנו השבת ב@MakorRishon שבימים אלו מסתיימת בניית לשכה חדשה לשר דודי אמסלם, עבור משרד הדיגיטל. המשרד החדש הוכשר ושופץ בחודש האחרון בגן הטכנולוגי בירושלים.
— Atara German (@ataragerman1) March 20, 2021
לפי הערכות, מדובר בעלות של כחצי מיליון שקלים, בזמן משבר כלכלי וקל וחומר בתקופת בחירות שלאחריהן לא ברור המשך קיומו של המשרד pic.twitter.com/NFfDueb5dV
בסוף השבוע האחרון פרסמה עטרה גרמן במקור ראשון שלמרות שאנחנו כבר בפתח בחירות ולקראת ממשלה חדשה שלא ברור כמה תיקים יהיו בה, המשרד שהוקם לפני פחות משנה מוציא בימים אלה כחצי מיליון שקל על בניה ושיפוץ המשרדים שמיועדים לו בגן הטכנולוגי בירושלים, זאת למרות שלא בטוח שהמשרד עוד יהיה קיים בעוד כמה חודשים.
ממשרד האוצר נמסר נמסר בתגובה לחשיפת גרמן: "עלות השיפוץ מתואמת ונכללת בעלות השכירות החודשית, שעומדת על כ-78 אלף שקלים לפני מע"מ". ממשרד הדיגיטל נמסר בתגובה: "ההליך קיבל את כל האישורים בטרם ריחפה עננת הבחירות על המשרד".
גם העיתונאי עקיבא נוביק הגיב לפרסום וכתב: במשרד האוצר אומרים לכל מי שרוצה לשמוע: הבזבוז הכי גדול הוא הקמת משרדים מיותרים והיתוליים כאלה.
גם העיתונאי עקיבא נוביק הגיב לפרסום וכתב: במשרד האוצר אומרים לכל מי שרוצה לשמוע: הבזבוז הכי גדול הוא הקמת משרדים מיותרים והיתוליים כאלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מעניין מה הוא מבין בסייבר.מיכאל גלזר 03/2021/21הגב לתגובה זו0 0מה שבטוח שמבין בלבזבז כסך לא שלו.סגור
-
1.דמי שכירות של 78 אלף ש״ח בחודש?אייל 03/2021/21הגב לתגובה זו0 0הייתי שמח לדעת האם הברזים בשירותים בלשכת השר מצופים זהב? מדובר במשרד קיקיוני שיש בו כנראה 10 עובדים לכל היותר. מה גודל הלשכה? 500 מ״ר? זה יוצא 156₪ למטר. זו בערך העלות של משרד במגדל הכי מפואר בתל אביב. ואם המשרד קטן יותר אז זה יוצא אפילו יותר יקר. ואם המשרד גדול יותר אז בשביל מה צריך משרד כל כך גדול למשרד הדיגיטל? הזיה... לפי התמונה זה נראה כמו משרד די סטנדרטי.סגור


