בעולם
עקף את אובמה ודיקפריו: אהוד ברק מוביל בסיכויים להיחשף במסמכי אפשטיין
אתר חיזוי השווקים הגדול בעולם, פולימרקט, מציג דירוג דרמטי לקראת חשיפת המסמכים: רה"מ לשעבר אהוד ברק עוקף את קלינטון ודיקפריו בסיכויים ששמו יוזכר בחשיפת המסמכים
אתר "פולימרקט" (Polymarket), פלטפורמת חיזוי השווקים המבוססת על קריפטו שצברה תאוצה עולמית לאחרונה, פתחה זירת מסחר חדשה המעוררת עניין רב ברשת תחת השאלה: "מי יוזכר בקבצים החדשים שישוחררו בפרשת אפשטיין?".
באופן חריג, את הטבלה העולמית מובילה דמות ישראלית. נכון למועד כתיבת שורות אלו, גולשי האתר מציבים את אהוד ברק, ראש ממשלת ישראל לשעבר, במקום הראשון בטבלת הסיכויים. על פי הנתונים, המהמרים מעריכים בסבירות של 56% כי שמו של ברק יופיע במסמכים החדשים.
עוקף את קלינטון ודיקפריו הנתון של ברק מציב אותו בפער ניכר מעל שמות בינלאומיים בולטים אחרים המופיעים בבורסת ההימורים של האתר. כך למשל, המיליארדר דיוויד קוך מוערך ב-47%, הקוסם דיוויד קופרפילד ב-44%, וראש ממשלת בריטניה לשעבר טוני בלייר ב-41%. נשיא ארה"ב לשעבר, ביל קלינטון (ששמו נקשר בפרשה בעבר), והשחקן לאונרדו דיקפריו, נמצאים הרחק מאחור בדירוג המהמרים.
חשוב להדגיש כי הנתונים ב"פולימרקט" משקפים את הערכות המהמרים בלבד (Prediction Markets) ואינם מבוססים על מידע משפטי מאומת או הדלפות. ההימור מתייחס טכנית לשאלה האם השם יופיע בטקסט המסמכים, ללא קשר לטיב המעשים או להקשרם.
עוד ב-
על מה מבוסס הקשר? נזכיר כי שמו של ברק עולה בהקשר זה בשל היכרות מוקדמת עם ג'פרי אפשטיין. בראיון עבר שהעניק לרוני קובן בכאן 11, אישר ברק כי נפגש עם אפשטיין כ-"20 או 30" פעמים לאורך השנים. ברק הסביר אז כי הקשר היה עסקי, במסגרת "שותפות רשומה בישראל" בה אפשטיין היה משקיע פסיבי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(10):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
9.מעניין ?? ברק נמצא בראש החקירות באמריקה על אפשטיין (ל"ת)מעניין למה? 12/2025/10הגב לתגובה זו0 0סגור
-
8.יצור דוחה ומסוכן. (ל"ת)אני 11/2025/26הגב לתגובה זו2 0סגור
-
7.עם או בלי גופות בירקון? (ל"ת)סקרן 11/2025/24הגב לתגובה זו4 0סגור
-
6.אהוד ברקאני 11/2025/24הגב לתגובה זו4 0לא להאמין לאדם הזהסגור
-
5.אשם על מלאנה בעין 11/2025/24הגב לתגובה זו4 0ככה בדיוק מדבר אדם שיודע שהסודות הכי אפלים שלו נחשפיםסגור
-
4.פדופיליה בכסףאא 11/2025/23הגב לתגובה זו6 0מהר לפרסםסגור
-
3.יש הבדל ....סמי 11/2025/23הגב לתגובה זו0 4כולם מצפים לשמוע על " החגיגות " של אפשטיין... אבל הקשר של ברק היה עיסקי בלבדסגור
-
אז למה נכח כשהיו שם שלוש בנות לפי העדויות) (ל"ת)אני 11/2025/26הגב לתגובה זו2 0סגור
-
2.ברחאהוד 11/2025/23הגב לתגובה זו8 0ברק מושחת עד היסודסגור
-
1.חמצוואר השתובב ונסחט כנראה (ל"ת)רחל 11/2025/23הגב לתגובה זו7 0סגור



