בעולם

החטא ועונשו: האישה לא אספה בקביעות את צואת הכלב - זה מה שעשו לה

תושבי מנהטן התאגדו נגד בעלת כלב עקשנית שסירבה לאסוף את מה שהותיר אחריה ידידה על ארבע, והתגובות לא איחרו להגיע. מודעות שיימינג, צעקות ברחוב ולעג ברשתות הפכו את הסיפור המקומי לנושא שמעסיק את כולם
מני הרץ | 
כלבים מטיילים. אילוסטרציה (צילום נתי שוחט, פלאש 90)
סערה מקומית טלטלה את תושבי האפר איסט סייד בניו יורק באחרונה, בעקבות מקרה שחזר על עצמו והצית דיון נרחב ברשתות החברתיות. אישה מהשכונה, המחזיקה בכלב, עוררה תרעומת כאשר נצפתה מתעלמת מהחובה לאסוף את צרכי בעל החיים שלה - גם כאשר הכלב עשה זאת במרכז מעבר חציה ברחוב 84. האישה המשיכה בדרכה מבלי לעצור או להביט לאחור.
עוברי אורח שניסו להתערב נתקלו בתגובה חריפה. על פי דיווח ב"ניו יורק פוסט", אחת השכנות, שניסתה להושיט לה שקית, נענתה בזעקה: "אז מה! לא אכפת לי!". ההתנהגות הזו גררה כעס מצטבר, ובמהרה התארגנה יוזמה שכונתית יוצאת דופן. במהלך סוף השבוע נתלו לאורך כעשרה רחובות פוסטרים עם תמונתה של האישה, כשמתחת נכתב: "אתם מכירים אותה? היא נותנת לכלב שלה לעשות צרכים ברחוב ומסרבת לאסוף אותם".
המהלך הפך לשיחת היום והצית דיון על תרבות שכונתית, אחריות אזרחית ואכיפת כללים פשוטים. חלק מהשכנים הריעו על הצעד. "סוף סוף מישהו עושה משהו", אמרה תושבת אחת. אחרים סיפרו כי נאלצו לא פעם לנקות בעצמם את ההפרשות שנותרו אחריה. הרשתות החברתיות הצטרפו גם הן לסערה, עם גולשים שהגיבו בציניות. אחד מהם כתב כי אפילו הכלב עצמו נראה נבוך מהתמונה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה