אוכל

"תקשיבו זה מדהים" המתכון של רוסלנה רודינה לספגטי מיטבולס

הדוגמנית והמשפיענית שיתפה את המתכון הייחודי שלה לספגטי ברוטב כדורי בשר והצליחה לגרות גם אותנו. הסוד, במקום לטגן את כדורי הבשר, אופים אותם לפני הצירוף לרוטב העגבניות

מערכת ice | 
ספגטי מיטבולס של רוסלנה רודינה (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של רוסלנה רודינה ruslanarodina@)
אוכל ביתי בגרסת רוסלנה רודינה והפעם למנה שהיא יותר אמריקאית-איטלקית: הדוגמנית ואשת העסקים שיתפה אמש את עוקביה במתכון שלה לפסטה עם קציצות בשר (שנוצר לדבריה בהשראת המשפיענית עדי עצמי).
רודינה, שחזרה מחופשה פוטוגנית באתונה, התגעגעה לדבריה לאוכל של בית והציגה גרסה לספגטי מיטבולס שנאפים בתנור לפני צירופם לרוטב. כך תעשו זאת נכון צעד אחר צעד - רק נזהיר מראש שמכיוון שרודינה לא פרסמה כמויות ומידות, תצטרכו לפעול כאן גם לפי אינסטינקט:
מרכיבים לתערובת כדורי הבשר
  • פירורי לחם
  • עגבנייה מגוררת
  • בצל מטוגן
  • פטרוזיליה
  • ראש אל חנות
  • כמון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • ביצה
  • שמן
  • 2 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
  • לחמם תנור ל-200 מעלות.
  • לערבב את כל המרכיבים יחד ולגלגל לכדורים בגודל שבין פינג פונג לטניס.
  • להניח את הכדורים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ולהכניס לתנור ל-15 דקות או עד שמשחים.
במקביל, יש לבשל את הספגטי בסיר נפרד לרמת חצי עשויה.

מתוך חשבון האינסטגרם של רוסלנה רודינה ruslanarodina@
מרכיבים לרוטב הספגטי
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
  • 1 קופסא של רסק עגבניות
  • סוכר
  • בצל גדול מגורר
  • 3 שיני שום
  • פפריקה מתוקה
  • שמן
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה:
  • מטגנים את הבצל המגורר בשמן עד הזהבה.
  • מוסיפים את שיני השום ומצרפים את התבלינים
  • מכניסים לסיר את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות
  • מבשלים על אש נמוכה במשך כ-20 דקות
  • לאחר מכן מעבירים את כדורי הבשר שנאפו בתנור לסיר וממשיכים בבישול לעוד 10 דקות.
  • בסיום התהליך מוסיפים גם את הפסטה החצי עשויה לסיר, לעוד 5 דקות של בישול או עד לריכוך מספיק.
  • בתיאבון.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה