אוכל
כמו במסעדה: מתכון לפאד תאי ביתי בקלי קלות
גם אתם יכולים להכין את המנה האהובה בדיוק כמו במסעדה. קבלו מתכו לפאד תאי עם טוויסט מפתיע
בא לכם פאד תאי כמו במסעדה? קבלו מתכון עם טוויסט מפתיע. מותג תחליפי הבשר, INSDEAT,מגיש מתכון מיוחד וטעים של פאד תאי רצועות בקר מן הצומח. המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. נהדרת כארוחת צהריים או ערב מזינות, רק להפשיר, להקפיץ וליהנות.
וכשרים, מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון
וחלקם ללא גלוטן, המיועדים לבישול והגשה. בתיאבון!
וכשרים, מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון
וחלקם ללא גלוטן, המיועדים לבישול והגשה. בתיאבון!

צילום: הדס ניצן
מצרכים:
1 חבילת רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD (160 גרם)
1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
2 כפות שמן בוטנים
1/3 חבילה נבטים
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
חופן בוטנים קלויים וקצוצים
צרור עלי כוסברה
1/4 צ׳ילי פרוס דק
1/2 פינגר ליים
1 חבילת רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD (160 גרם)
1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
2 כפות שמן בוטנים
1/3 חבילה נבטים
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
חופן בוטנים קלויים וקצוצים
צרור עלי כוסברה
1/4 צ׳ילי פרוס דק
1/2 פינגר ליים
עוד ב-
אופן ההכנה:
במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן
הצומח של INSTEAD.
מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים ומקפיצים למשל כ-2 דקות.
מוסיפים את הרוטב סויה עם הסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את הבצל ירוק והנבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים.
במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן
הצומח של INSTEAD.
מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים ומקפיצים למשל כ-2 דקות.
מוסיפים את הרוטב סויה עם הסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את הבצל ירוק והנבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



