רכילות עסקית

עדי הימלבלוי ממשיכה לפרוח: זה הג'וב החדש שהיא קוטפת

עדי הימלבלוי ממשיכה למנף את תקופת השיא בקריירה שלה, והפעם עם הישג מרשים בזירת הטיפוח והיופי. השחקנית והדוגמנית האהובה נבחרה להוביל קמפיין חדש עבור מותג היוקרה הבינלאומי Lanc?me
מערכת ice | 
עדי הימלבלוי (צילום שי פרנקו)
עדי הימלבלוי ממשיכה למנף את תקופת השיא בקריירה שלה, והפעם עם הישג מרשים בזירת הטיפוח והיופי. כפי שפורסם ב-"mako סלבס", השחקנית והדוגמנית נבחרה להוביל קמפיין חדש עבור מותג היוקרה הבינלאומי Lancôme.
במסגרת המהלך, הימלבלוי תככב בנבחרת החדשה של המותג בישראל, שתכלול דמויות מוכרות נוספות ובהן אשת העסקים והמעושרת לאה שנירר, שופטת "רוקדים עם כוכבים" לאה ינאי, ויוצרת התוכן פז הלר המוכרת מהתוכנית "אהבה חדשה".
במהלך השנה הקרובה, ארבע הנשים צפויות ללוות מקרוב את הפעילות השוטפת של המותג בארץ. הן יובילו מהלכי תוכן רחבים וישמשו כמקור השראה בעולמות הטיפוח והביוטי, תוך שהן מחזקות את הנוכחות של המותג בשוק המקומי.
החיבור של הימלבלוי למותג כה משמעותי מדגיש את מעמדה כאחת הכוכבות המבוקשות והיציבות בתעשיית הבידור, המצליחה לשלב בין קריירת משחק ענפה לבין קמפיינים מסחריים מובילים.

ההכרזה על הג'וב החדש מגיעה על רקע עניין ציבורי רב בחייה האישיים של הימלבלוי, ובפרט סביב מערכת היחסים המתוקשרת שלה עם בן זיני. בראיון שהעניקה לאחרונה, נשאלה הכוכבת האם היא מייחסת את הפריחה המקצועית הנוכחית לזוגיות החדשה בחייה.
בתשובתה בחרה הימלבלוי להפריד בין הדברים והדגישה כי פריחה היא בראש ובראשונה עניין פנימי. לדבריה, אין צורך להיות תלויים בזוגיות כדי להצליח ולפרוח, אך היא אישרה כי מדובר בתקופה מצוינת בחייה מכל הבחינות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה