רכילות עסקית
אוהד הפועל ת"א בדרך לאקזיט חלומי? "חצי מיליארד שקל"
מחצית מרשת ביסקוטי אותה הקים אמיר פורת, עשויה להימכר לקרן השקעות מוכרת בתחום המזון. שווי החברה מוערך במאות מיליוני שקלים
אמיר פורת, אוהד הפועל תל-אביב מושבע, בדרך למכירת מחצית מרשת הקונדיטוריות שלו "ביסקוטי" - ולאקזיט חלומי. הרוכשת המתעניינת הינה קרן ההשקעות גרין לנטרן בהובלת ריצ'י האנטר, שמנהלת מגעים מתקדמים עם פורת.
פורת, הקים את ביסקוטי בשנת 2003, כשהוא בן 26 בלבד. שווי החברה שמדובר עליו בין שני הצדדים הוא כחצי מיליארד שקל, והמגעים ביניהם מתנהלים קרוב לשנה. כך פורסם ב'כלכליסט'. ההתקדמות המהותית, התרחשה לפני מספר שבועות, אז נחתם בין הצדדים מזכר הבנות לא מחייב, לאחר תקופה בה ההתקשרות ידעה עליות ומורדות. הקרן של ריצ'י האנטר כעת מבצעת בדיקת נאותות לביסקוטי.
אם העסקה תצא לפועל, גרין לנטרן תצטרך להביא כ-250 מיליון שקל לעסקה. על פי הדיווח, זהו סכום גדול על מידותיה של הקרן, שצפויה לצורך השלמת הרכישה לצרף אליה שותפים או לבצע אותה תחת מינוף.
עוד ב-
תחום המזון אינו זר לגרין לנטרן, שבין החברות בפורטפוליו שלה ניתן למצוא את מחלבות גד, מעדני יחיעם, גלידות פלדמן, קונדטוריות שמו ופטריות מרינה. בנוסף, האנטר היה בעברו מנהל העסקים הראשי של שופרסל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



