השוק
עסקת ענק לפתאל: רכשה מלון יוקרתי בלב לונדון ב-130 מיליון ליש"ט
קבוצת המלונאות הישראלית ממשיכה להעמיק את נוכחותה בבירה הבריטית, ומוסיפה נכס אסטרטגי הממוקם בקצה הרובע הפיננסי ובסמוך לשורדיץ' הטרנדית. המלון ימותג מחדש
קבוצת פתאל ממשיכה להעמיק את אחיזתה בשוק המלונאות הבריטי עם בשורה משמעותית על התרחבות בלב הבירה. רשת מלונות לאונרדו בבריטניה ואירלנד, המהווה זרוע מרכזית של הקבוצה הישראלית, הודיעה על רכישתו של מלון Saint הממוקם באזור אלדגייט האסטרטגי בלונדון.
המלון, שנרכש מידי שלוחה של קרן סרברוס קפיטל מנג'מנט ונוהל עד כה על ידי Highgate Hospitality, צפוי לעבור מיתוג מחדש וייקרא מעתה Leonardo Hotel London Aldgate. מדובר בנכס ה-11 של הרשת בלונדון בלבד, מתוך פריסה מרשימה של 60 בתי מלון הכוללים למעלה מ-11 אלף חדרים ברחבי בריטניה ואירלנד.
היקף העסקה, כפי שפורסם במגזין Hotel Investment Today, נאמד בכ-130 מיליון ליש"ט. על פי הדיווח ב"הוטל מגזין" הבריטי, המלון נהנה ממיקום מעולה בקצה הרובע הפיננסי (הסיטי), סמוך לשכונת שורדיץ' הטרנדית ולצירי תחבורה מרכזיים, מה שהופך אותו ליעד מבוקש עבור תיירים ואנשי עסקים כאחד. המבנה כולל 272 חדרים וסוויטות המאופיינים בקו עיצובי מודרני, שירותי אינטרנט אלחוטי ללא תשלום וחללי עבודה מובנים, כאשר חלק מהחדרים מספקים תצפית פנורמית על קו הרקיע הלונדוני.
בפן הקולינרי והחברתי, המלון מציע את מסעדת The Cardinal Bar & Kitchen המגישה תפריט עונתי לאורך כל שעות היום באווירה דינמית, וכן את בר הגג היוקרתי Jin Bo Law בקומה ה-14, המהווה מוקד משיכה בזכות הנוף המרהיב. בנוסף, המקום כולל חדר כושר מתקדם וחמישה חללי ישיבות ואירועים המוארים באור טבעי, המסוגלים לארח עד 80 משתתפים.
עוד ב-
מהנהלת החברה נמסר בהודעה רשמית: "אנו נרגשים לצרף את Hotel Saint למשפחת מלונות לאונרדו. המלון משלב באופן מושלם בין עיצוב מודרני, נוחות ומיקום מרכזי. הרכישה מדגישה את מחויבותנו להרחיב את נוכחותנו בלונדון ולהעניק חוויות יוצאות דופן לאורחי עסקים ופנאי כאחד". צעד זה מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית הצמיחה של פתאל, המפעילה מלונות בערים מרכזיות כמו מנצ'סטר, אדינבורו וליברפול, תוך דגש על שירות מוקפד ומתקנים ייחודיים דוגמת מיטות ה-DREAM המפורסמות של הרשת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



