השוק
לראשונה: מנכ"לית הולמס פלייס תקבל כ-650 אלף שקל לכיסה הפרטי
הולמס פלייס, קבוצת מועדוני הכושר הגדולה והמובילה בישראל, מפרסמת דוחות כספיים לשנת 2025. החברה הכריזה על חלוקת דיבידנד בסך 12 מיליון שקל, שגם המנכ"לית קרן שתוי תקבל נתח ממנו כעת
הולמס פלייס מסכמת את שנת 2025 עם המשך צמיחה והתרחבות בפריסה הארצית - צמיחה של 6.6% בהכנסות ל-588.5 מיליון שקל, גידול של 5% ב-EBITDA ל-101 מיליון שקל, פתיחת 9 מועדונים חדשים ושיא נוסף במספר המנוייים - 214 אלף.
במהלך השנה הולמס פלייס המשיכה ביישום התוכנית האסטרטגית שלה לצמיחה ורכשה שליטה (51%) ברשת רבו פילאטיס הכוללת 14 מועדונים ופוטנציאל צמיחה משמעותי. החברה הכריזה על חלוקת דיבידנד בסך 12 מיליון שקל.
כזכור, מנכ"לית הולמס פלייס קרן שתוי, קנתה בתחילת השנה כ-7.4% ממניות החברה בעבור 51 מיליון שקל. בתוך כך, זה הרבעון הראשון בו המנכ"לית שתוי תגרוף לכיסה דיבידנד, שמוערך בכ-650 אלף שקל לאחר מיסים.
קרן שתוי, מנכ"לית הולמס פלייס: "בשנת 2025 המשכנו לפעול בנחישות ובהצלחה ליישום התוכנית האסטרטגית של הקבוצה, תוך הרחבת פריסת המועדונים ופתיחה של 9 מועדונים חדשים. לצד זאת, השלמנו את רכישת השליטה ברשת רבו פילאטיס - מהלך המחזק את פעילותנו בתחומים סינרגטיים ותורם הן לחיזוק המותג והן לשיפור התוצאות העסקיות, תוך המחשת יכולותינו לאתר ולהוציא לפועל מנועי צמיחה נוספים".
עוד ב-
"בתחילת שנת 2026 ביצעתי רכישה של כ-7.4% ממניות החברה והפכתי לבעלת ענין בקבוצה. מבחינתי, מדובר לא רק במהלך פיננסי, אלא גם במחויבות אישית עמוקה להמשך הובלת הקבוצה, מתוך אמונה בפוטנציאל הצמיחה שלה ובכיוונה האסטרטגי לטווח הארוך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מהיכן הגיע להון עצמי של 51 מליוןסמי בן טובים 03/2026/31הגב לתגובה זו0 0מהיכן היה לך 51 מליון כדי לקנות מניות של החברה? איך מגיעים להון עצמי של 51 מליון כדי לקנות מניות בחברה שלך? סמי שואל אם גם את דפקתתת את הקופה?סגור
-
1.ניקיון ותחזוקהיהושוע 03/2026/31הגב לתגובה זו1 0הרשת הגיע לאן שהגיע ביגלל רמת שרות לקוחות ניקיון ואחזקה ,היום הדבידנדים על חשבון תחזוקה ברמה של תחנה מרכזית ,שרות לקוחות ברמה של קיוסק באותה תחנה ,ורמה מקצועיות ????סגור



