השוק
אחרי 39 שנים: חברת הענק על סף פשיטת רגל - המניה צונחת ב-30%
נטישת מנויים המונית והתייקרות דרמטית של החשבונות הובילו את חברת הענק למשבר קיומי - המשקיעים בורחים ומנייתה צנחה ב-30% בעקבות הדיווח המדאיג
שוק הטלוויזיה בכבלים סופג בשנים האחרונות צניחה משמעותית. משיאו, שעמד על כמעט 100 מיליון משקי בית, צנח השוק אל מתחת ל-70 מיליון מנויים – כך עולה מנתונים של "Cord Cutters News".
"מה מניע את הנטישה ההמונית הזו? המחיר הוא הקובע. חשבונות הכבלים תפחו מ-96 דולר בחודש ב-2019 ל-147 דולר ב-2022, בעוד שענקיות סטרימינג כמו נטפליקס (15.49 דולר לחודש) ודיסני פלוס (13.99 דולר לחודש) מציעות עושר של תכנים לפי דרישה בשבריר מהמחיר", כתב מומחה התעשייה לוק בומה.
המצוקה בשוק הטלוויזיה בכבלים גורמת לחברות ענק, שהיו פעם רווחיות ומצליחות, לעמוד בפני משבר קיומי. דיווחים מהימים האחרונים חושפים כי קבוצת "QVC", הפועלת כבר 39 שנים בתחום הטלוויזיה בכבלים, נמצאת על סף פשיטת רגל, כך לפי פרסום ב-"Bloomberg".
עוד ב-
מניית QVC הגיבה במהירות לידיעה, וצנחה בלא פחות מ-30% בעקבות הדיווח המדאיג, שלפיו רשת הקניות מנהלת מגעים עם נושים להסדר חוב, שעלול לכלול הגשת בקשה לפשיטת רגל. למרות שהחברה מנסה להילחם בחובות באמצעות הסדרים, משקיעים רבים מעריכים כי המצב לא נראה טוב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



