השוק

קרסו מוטורס בדרך לעסקה נוספת? זו החברה שהיא מעוניינת לרכוש

קרסו מוטורס במגעים לקראת רכישת 50% מחברת סונול EVI. במידה והרכישה תושלם, החברה תהפוך לשותפה של סונול והיא אף תקבל גישה לתחנות הדלק שלה | כל הפרטים
מערכת ice | 
איציק וייץ, מנכ"ל קרסו מוטורס (צילום אסף לב, shutterstock)
קרסו מוטורוס, שדיווחה לאחרונה כי הכנסותיה השנתיות צמחו בכ-37%, מחזרת אחרת חברה נוספת לאחר שרכשה את מניות השליטה של חברת הטעינה ג'ינרג'י.  על פי הפרסום של אתר החדשות "דה מרקר", החברה הישראלית הודיעה למשקיעים כי היא מקיימת משא ומתן עם חברת משק אנרגיה לרכישת חלקה בחברת הטעינה סונול EVI שהוא 50% ממניות החברה.
במידה והעסקה תתבצע, קבוצת קרסו מוטורס תהפוך לשותפה הרשמית של חברת הדלק סונול. במקביל לכך, חברת קרסו מוטורס תקבל גישה לתחנות הדלק של סונול וקיימת ההערכה כי זו תאחד את פעילותן של החברות סונול EVI וג'ינרג'י. 
כאמור, בחודש שעבר החברה הישראלית פרסמה את תוצאותיה הכספיות העולות מדו"ח הרבעון הרביעי לשנת 2024. על פי הנתונים, הכנסותיה השנתיות הסתכמו בכ-6.4 מיליארד שקל, מדובר בעלייה של כ-37% ביחס לשנת 2023.
עוד נודע, כי ההכנסות ממגזר הרכב צמחו בכ-57.4% לכ-4.1 מיליארד שקל, זאת לעומת כ-2.6 מיליארד שקל בשנת 2023.  כזכור, בינואר האחרון קבוצת קרסו מוטורס התקשרה בהסכם לרכישת החזקות השותפים במטרו מוטור בתמורה לכ-210 מיליון שקל. לאחר השלמת ההסכם, תחזיק החברה במלוא הון מניות מטרו מוטור. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה