דיגיטל וטק
שיתוף פעולה בין הטכניון ובין המכון הישראלי לחדשנות
שיתוף פעולה חדש ומסקרן התרחש בוועידה ראשונה מסוגה בין Planetech ובין הטכניון. במסגרת שיתוף הפעולה, החוקרים ידונו ביוזמות פורצות דרך בתחומי המזון, המים, האנרגייה והחומרים
קהילת הקליימנטק ׳PLANETech׳ של המכון הישראלי לחדשנות עם הטכניון, מקיימים שיתוף פעולה יחיד מסוגו. חוקרים מהפקולטות להנדסה ומדעים בעלי מחקרים פורצי דרך בתחומי המזון, המים, האנרגייה והחומרים, נפגשים עם יזמים סדרתיים ומשקיעים מתחומי האקלים. המפגש בא לתת מענה לאתגר עצום ומרכזי - כיצד להאיץ יציאה של פריצות דרך מדעיות אל מחוץ למעבדה כדי להילחם במשבר האקלים.
האירוע חיבר 15 חוקרים מתחומי המים, האנרגייה והמזון וכ-20 יזמים סדרתיים, במטרה למצוא שידוך עסקי, ונערך בניהולם של נועם סוננברג מ-PLANETech, פרופ' אבנר רוטשילד – סגן המשנה הבכיר לקיימות בטכניון, רונה סמלר – מנהלת היחידה העסקית במוד הטכניון למו"פ ואורלי מולה – מנהלת מרכז הקיימות בטכניון.
עוד ב-
לאחר הצגת המחקרים התקיים שיח בין חוקרים ויזמים בנושאים הבאים: טכנולוגיות אנרגייה מתחדשת, בניצוחם של אורי שדות ואיתי דיאמנט מחברת SolarEdge, טכנולוגיות מזון, בניצוחו של ארי בן דרור מ-The Good Food Institute Israel, טכנולוגיות מים בניצוחו של רביד לוי מחברת WaterEdge.IL וחומרים, בניצוחו של צבי כהן מ-Criaterra Innovations.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה