דיגיטל וטק

עברי לידר מגייס הון לסטארט-אפ המבטיח: כמה מיליונים יקבל?

הסטארט-אפ Mypart, בהובלת עברי לידר ומתן קולנשר, מציג טכנולוגיה חדשה שתתאים מוזיקה אישית לסרטונים, משחקים ותכנים דיגיטליים – ומכוון לשוק של מאות מיליוני משתמשים בעולם
דסק דיגיטל |  3
עברי לידר (צילום אור דנון)
חברת Mypart, שהוקמה ב־2016 על ידי מתן קולנשר ואריאל גדילוב ובהמשך הצטרף אליה הזמר עברי לידר כשותף, מבקשת לשנות את הדרך בה אנחנו צורכים מוזיקה. הפתרון שפיתחה מתבסס על בינה מלאכותית המסוגלת לנתח תוכן – וידאו, טקסט או תמונה – ולהתאים לו מוזיקה מדויקת לפי סגנון, מצב רוח והעדפות המשתמש.
בריאיון ל-ynet הסביר עברי לידר כי אמנים צריכים להיאבק כדי להשיג תשומת לב מהקהל: "זה הדבר שהכי קשה להשיג היום, כי יש המון אינפורמציה שמציפה. אבל פה אתה יכול להציע לאנשים כל מיני דברים חדשים במקומות שבהם הם אפילו לא יודעים שהם רוצים לשמוע משהו חדש. ככה הם נחשפים לדברים חדשים שרלוונטיים אליהם מתוך ההיכרות של הפלטפורמה עם הבן אדם".
 
הטכנולוגיה של החברה כבר שולבה בעבר בקרב אנשי מקצוע מתעשיית המוזיקה והפרסום, אך כעת היא נפתחת גם לקהל הרחב. באמצעות ממשק API, מפתחים יוכלו להטמיע את השירות באפליקציות שונות – מעריכת סרטונים ומצגות ועד משחקי מחשב ורשתות חברתיות. בין היתר נחתם שיתוף פעולה עם פלטפורמת הגיימינג הישראלית Overwolf, המאפשר להתאים מוזיקה בזמן אמת להתקדמות המשחק. "היתרון הוא שהפלטפורמה לא מחליפה את היוצרים אלא מחזקת אותם, ופותחת אפשרויות לחשיפה של מוזיקה חדשה", אמר לידר.
מאז הקמתה, החברה גייסה מיליון דולר בסבב ראשוני בהובלת חממת The Time ובשיתוף משקיעים מוכרים מתעשיות המוזיקה והטכנולוגיה. כיום נמצאת מייפרט במהלך גיוס הון נוסף כדי להרחיב את פעילותה בשוק הצרכני העולמי.
לפני כחודשיים וחצי הכריזה חברת מטא על פתיחת המחזור השני של תכנית האצה ייעודית לסטארט־אפים ישראליים בתחום הבינה המלאכותית. לתוכנית נבחרו 15 חברות בשלב מוקדם, ובהן MyPart.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    לא הייתי שם אצלו חצי שקל- אסביר
    ליאור שליין 09/2025/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה אנרכיסט מסוכן, בקורונה הוא שרף פחים ועשה מחאות לא חוקיות על כך שאסרו עליו להופיע כי לא היה לו מה לאכול לטענתו. בזה הוא רוצה שנשקיע? פשוט בושה שהוא מרמה את הציבור גם. צריך לשים אותו אצל חיים אתגר .
    סגור
  • 1.
    עברי לידר לא עשה צבא. מותר לו לטוס לחו״ל? (ל"ת)
    סקרן 08/2025/29
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • הוא שמאלן, החוק לא חל עליו.
    שוורצמן 08/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    החוקים בארץ הם רק עבור הימין והדתיים, השמאל והערבים אינם כפופים לחוק.
    סגור