תרבות ופנאי

אדל בספלוב: "אני יכולה להשיג מה שאני רוצה בשיחת טלפון"

כוכבת הרשת סיפרה כי בתה שייה בת ה-5 חולמת להפוך למפורסמת בדיוק כמוה: "אני אהיה איתה בכל מה שהיא תבחר לעשות בחיים שלה". על חיי הפרסום והזוהר, אמרה אדל בספלוב: "אני יכולה להשיג מה שאני רוצה בשיחת טלפון"
מערכת ice בידור | 
אדל בספלוב (צילום יוטיוב/ ערוץ 24)
כוכבת הרשת ופליטת הריאליטי אדל בספלוב התראיינה לפודקאסט "ספיל איט" בהגשת לילך מרקוביץ', וסיפרה על חלומה המפתיע של בתה שייה בת ה-5. "היא אמרה לי 'אמא, אני רוצה להיות את, אני רוצה להיות מפורסמת'. אני אהיה איתה בכל מה שהיא תבחר לעשות בחיים שלה. אני עוברת את הדבר הכי טוב בעולם, העוקבות האלה, האהבה שאני מקבלת ברחוב, האהדה, הכבוד. בואי חיים שלי, אני מפורסמת. אני יכולה להשיג מה שאני רוצה בשיחת טלפון. סליחה זו האמת, כי אני אדל", כך סיפרה הכוכבת הישראלית. 
לאחר שנשאלה האם היא חוששת להכניס את בתה לתחום שבו יש לא מעט ביקורת, השיבה בספלוב: "אני מקבלת כל כך הרבה אהבה, אני מתפרנסת מזה, זה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיי זה להיות מפורסמת. מה יש לי לפחד? אני אגן עליה כל החיים. בסופו של יום, היא גדלה והיא תחליט לבד מה שהיא רוצה. אם היא תצטרך לקבל כאפה או שתיים, היא תקבל אותה. אני אהיה שם כדי לחבק אותה. אני לא רוצה להגיע למקום שהיא תאמר לי 'פספסתי את זה'".
לדבריה, היא לא חוששת כי בתה בת ה-5 תחווה בריונות מצד תלמידי כיתתה והוסיפה: "לא כדאי לילדים להתעסק איתי ולא לאמהות של הילדים ולא לבית הספר. אם בבית ספר יעשו עליה משהו, אני לא אעצור את הקריירה שלה בגלל זה, אני אטפל בזה".
 
לצד זאת, כוכבת הרשת ופליטת הריאליטי הדגישה כי ישנם תרחישים שבהם היא תיאלץ לשנות גישה ביחס להגשמת חלומה של בתה הקטנה. "ברגע שזה יגיע למקום שהיא לא מדברת יפה לאנשים, ביטחון מופרז גבוה, כבוד. לא לאנשים בפרונט, אלא לאנשים מאחורה. ברגע שאני אראה שזה משתלט לה על האופי, פה זה נגמר". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה