תרבות ופנאי
הזמר המפורסם: "הרב אמר: מה שרבנים עושים בשנים, עשיתי בשיר"
הזמר המפורסם שפרץ בשנה האחרונה עם המוזיקה האמונית שלו, חושף מה הצליח לעשות בשיר אחד לפי הרב המוכר, שרבנים במשך שנים לא מצליחים לעשות. אלו הפרטים הנוצצים
תעשיית המוזיקה הישראלית השתנתה רבות מאז תחילת מלחמת "חרבות ברזל". המוזיקה הפופ האמונית השתלטה על מצעדי המוזיקה וכך כבש השיר "תמיד אוהב אותי" בביצוע ששון שאולוב את המצעד השנתי של השנה העברית התשפ"ה. בנוסף, אמנים כגון יאיר אלייצור ובן צור פרצו לחיינו וכבשו את הפלייליסט.
צילום: איליה מלניקוב
בראיון, חושף הזמר בן צור כיצד הרב זמיר כהן שיבח אותו שהוא הצליח לעשות בשיר אחד, מה שהרבנים במשך שנים מתקשים להצליח בו והוא מצוות הצניעות אצל נשים, כך שיתף: "בשיר 'נשמות צמאות' אני מדבר ממקום של מישהי שרוצה 'לשים חצאית יום בשבוע', זה הפך לטרנד, אשכרה בחורות התחילו להתלבש צנוע יותר בזכות השיר".
עוד ב-
עוד הוסיף הזמר: "אני זוכר שנפגשתי עם הרב זמיר כהן והוא אמר לי שמה שרבנים מנסים לעשות שנים בהרצאות ארוכות, אני הצלחתי לעשות בשיר של כמה דקות, הוא בירך אותי שאמשיך כך ותהיה לי הרבה סייעתא דשמיא והצלחה, מאז אני מרגיש בשליחות. אני רוצה רק להוציא כמה שיותר שירים טובים ומחזקים", כך דווח ביום שישי האחרון, בראיון שער ל"מקור ראשון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עוד 50 שנה ימשיכו לשמוע את אריק איינשטיין, אך בספק אם..שאול 09/2025/28הגב לתגובה זו0 1יאזינו ללהיטים העכשוויים שנכתבים ב-5 דקות: "ה' הוא כל כך טוב, הוא רוצה אותי לאהוב, טרה לה לה, עוד מעט תבוא הגאולה".סגור



