תרבות ופנאי
אחרי 7 שנים: הקאמבק של מושיק עפיה עם זהבה בן
מושיק עפיה השתתף בתוכניות ריאליטי ואפילו ניצח ב"אח הגדול", כעת אחרי שנים של הפסקה מהפעילות המוזיקלית הוא חוזר בדואט משותף עם זהבה בן. האזינו
מושיק עפיה וזהבה בן משתפים פעולה: שני הקולות המרגשים של המוזיקה הישראלית, מתאחדים לדואט חדש ומסקרן - "צרות של אוהבים".
זהבה בן, קול הזהב של המוזיקה הישראלית ומושיק עפיה מהזמרים האהובים והבולטים בז'אנר הים תיכוני משתפים פעולה בסינגל החדש. מדובר במפגש מוזיקלי חד פעמי בין שני אמנים שצמחו מלב הקהל והפכו לאייקונים תרבותיים עם רפרטואר עשיר וידועים ביכולתם לגעת בלבבות בכל שיר.
עבור מושיק עפיה מדובר בקאמבק מוזיקלי, אחרי תקופת היעדרות של מספר שנים. את האלבום האחרון הוא הוציא בשנת 2018, ומאז הספיק להשתתף בתכניות ריאליטי כמו "הזמר במסכה" ו"האח הגדול". בדומה גם לזהבה בן, שחזרה גם כן לתודעה לאחר שהשתתפה בתוכנית "האח הגדול". גם מושיק עפיה וגם זהבה בן זכו במקום הראשון בתוכנית "האח הגדול" כאשר השתתפו בה, בעונות נפרדות.
עוד ב-
זהבה בן חווה בשנים האחרונות פריחה מחודשת, לאחר זכייתה באח הגדול פני חמש שנים, זאת לאחר שנים לא פשוטות שעברה בעולם המוזיקה. לפני כחודשיים קיבלה את מדליית סמל העיר באר שבע מידיו של ראש העיר רוביק דנילוביץ' ושיתפה בכך את עוקביה ברשתות החברתיות
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



