תרבות ופנאי
שיר מלחמה חדש? שיתוף הפעולה בין התקווה 6 לרביד פלוטניק נחשף
לראשונה, התקווה 6 ורביד פלוטניק ישתפו פעולה, זאת לאחר חברות ארוכת שנים. סינגל ראשון מתוך האלבום החדש של הלהקה יצא לאור, ומייחל לסיום המלחמה
סינגל ראשון מתוך האלבום החדש של התקווה 6 הנושא את אותו שם יצא לאוויר היום (א'). האלבום, עשירי במספר, צפוי לצאת במהלך הקיץ, תחת ניהולו המוסיקלי של רביד פלוטניק.
זהו שיתוף פעולה אמנותי ראשון של התקווה 6 עם רביד, לאחר חברות ותיקה וארוכת שנים. הפרויקט עוסק בישראליות של ימינו, בזהות, במוסיקה בעת מלחמה, בגבורה, בשייכות, וכמובן בשמחה, בהומור ובקלילות שמהווים כאבן יסוד לערכי הלהקה.
"ויהי אור", שיר הנושא של האלבום, הינו שיר תפילה וכמיהה לימים החדשים. אותם ימים מוארים להם אנו מייחלים ומצפים תקופה כל כך ארוכה וקשה. השיר מבטא את הציפייה הארוכה לבשורות הטובות, לחזרה הביתה, לשמחה נטולת המצפון, לאנחת הרווחה הגדולה של סוף מלחמה וכמובן, את התקווה ששורדת את הכל.
עוד ב-
"אני אפתח ת'חדשות שוב פעם מחר, אין הותר לפרסום בלי פרסום מיותר, אפשר יהיה לשיר בלי להרגיש אשם, להתניע חלום ישן שלא התגשם", כך נפתח השיר המרגש של הלהקה שכתבו והלחינו עמרי גליקמן, רביד פלוטניק ועמית שגיא.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



