תרבות ופנאי
המדינה האירופאית שתומכת בישראל: "אם היא תודח מהאירוויזיון - נפרוש"
אחרי האיומים והבקשות הרבות מצד מדינות רבות באירופה לחקור את ההצבעה של הקהל, וגם להדיח את ישראל - זו המדינה שניצבת לצידה
יובל רפאל והמשלחת הישראלית סיימו את האירוויזיון במקום הראשון בהצבעת הקהל, ובמקום ה-2 באופן כללי יחד עם הנקודות של צוות השיפוט. מה שגרם לסערה ברשתות החברתיות ובתקשורת, כיוון שטבלאות ההימורים חזו לה מקום יותר נמוך.
בנוסף, הדבר עורר תהיות רבות בקרב מדינות שהיו פייבוריטיות לזכייה, הרבה יותר מאשר ישראל, מה שגרם לגל של שמועות וקונספירציות ברשתות החברתיות על הצבעה לא תקינה מצד ישראלים. הטענות הללו כמובן הוכחשו על ידי איגוד השידור האירופי.
לפי ההודעה הרשמית שפורסמה, מערכת ההצבעה של התחרות נחשבת למדויקת ומתקדמת במיוחד, וכוללת בקרות רבות שמופעלות הן על הצבעות השופטים והן על הקהל הרחב. האיגוד הדגיש כי כל ההצבעות נבדקות על ידי צוותים מקצועיים ונמצאו תקינות בכל המדינות המשתתפות וגם מחוצה להן, בעזרת מערכות אימות עצמאיות וחברת Once, השותפה הטכנולוגית של ההצבעה.
למרות החרמות והאיומים לגביי השתתפותה של ישראל, ניתן לומר שלפחות כרגע יש לפחות מדינה אחת שניצבת לצידה - וזוהי גרמניה. על פי דיווחים בתקשורת הטורקית, איגוד השידור הגרמני איים כי אם ישראל תודח מהאירוויזיון, גרמניה לא תשתתף בתחרות.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



