כסף וצרכנות
מסעדת טופולופומפו מנסה להתגבר על המחדל: זה המהלך החדש
בכינוס עיתונאים מיוחד במסעדת טופולופומפו, השף אבי קונפורטי הביע את התנצלותו על התקרית בה חלו 16 אנשים, בהם גם נשים בהיריון, והודיע על שורה של שינויים ותפריט קיץ חדש במסעדה
לפני מספר שבועות נודע כי מחדל תברואתי במסעדת טופולופומפו גרמה לכ-16 סועדים לחלות במחלת מעיים, בהם גם נשים בהיריון. המסעדה נסגרה בהסכמה ונפתחה לאחר בדיקות מקיפות, שינויים ואישור של משרד הבריאות.
היום, לאחר מספר צעדי ייעול של הנהלת המסעדה אותה מובילים השף אבי קונפורטי, ענת לאופר ויעל אורי, התכנסה מסיבת עיתונאים במסעדה שמטרתה להודיע על תפריט חדש ויציאה מחודשת לדרך - כך על פי ישראל היום.
בכינוס ההנהלה התנצלה על התקרית. קונפורטי הסביר: "השבועות האחרונים היו הקשים בחיי. מבחינתי, לבשל וליצור מנות משובחות לסועדים זה מהות ומשימת חיי. כל הליקויים תוקנו בהתאם לדוח משרד הבריאות. ביצענו תהליכי התייעלות מקיפים בכל גזרות המסעדה ובמטבח בפרט".
במסגרת הייעול נוצרו פרוטוקולים חדשים, הותקנו מקררי בקרה חדשים, מלאי המזון חודש ותברואנית מגיעה יום-יום כדי לבצע ביקורת.
עוד ב-
באותה נשימה, הצוות כאמור הודיע על השקת תפריט קיץ שילווה את התפריט הקיים. בתפריט החדש יוגשו מנות שכוללות דגים טריים עם תוספות ייחודיות כמו בצלי ברלטה, מיסו מנדרינות בוסר, סאשימי, חזרת לבנה ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מה זה האתר הזהכתבות מועתקות 06/2023/06הגב לתגובה זו1 0אם לא הייתי אוכל בטופולופומפו קבוע לא הייתי מבין דבר וחצי. אגב מסעדה מדהימה ולא מבין על מה הבאלגן.סגור