כסף וצרכנות

מהפכה בתחום הבשר: נתח בקר 100% מתורבת הושק לראשונה

סטייקהולדר פודס מכריזה על Omakase Beef Morsels, נתח של 100% בקר מתורבת ראשון מסוגו, משוייש באמצעות טכנולוגיית הדפסה בתלת-ממד
מערכת ice |  2
תחליף הבשר של צאנק פודס (צילום chunk foods)
Steakholder Foods (לשעבר: MeaTech 3D), חברת מזון דיפ-טק בינלאומית הנמצאת בחוד החנית של תעשיית הבשר המתורבת, שמחה להציג את Omakase Beef Morsels, נתח בשר מהפכני וראשון מסוגו, בעל מבנה משוייש שפותח בתהליך ייחודי שלהדפסה תלת-ממדית
המוצר החדש, שעשוי 100% בקר מתורבת, מבוסס על הפטנט שהוגש לאחרונה על-ידי החברה על טכנולוגיית הדפסה ביולוגית בתלת-ממד, המאפשרת שליטה חסרת תקדים בשיוש בשר.
המוצר מורכב משכבות מרובות של רקמת שריר ושומן, שהובדלו מתאי גזע בקר, ומציג את השליטה והגמישות חסרי התקדים של הטכנולוגיה. כל שכבה מודפסת בנפרד באמצעות שני דיו ביו שונים - אחד לשרירים ואחד לשומן. ניתן להדפיס את השכבות במגוון רצפי שרירים/שומן המשפיעים על העסיסיות והשייש של החיתוך.

הטכנולוגיה של Steakholder Foods יכולה להדפיס את המוצר בכל צורה, רוחב ויחס שייש ואף לעלות על דיוק השייש המזכיר את תקן הבקר של וואגיו. זה גם יכול לספק עקביות מוצר חסרת תקדים בקנה מידה.
הישג טכנולוגי זה, העוקב אחר שורה של התקדמות מתמשכת בפיתוח של נתחי בשר שלמים מודפסים של החברה, יציב ככל הנראה את Steakholder Foods בחזית השוק ברגע שמפת דרכים רגולטורית תוקם על ידי מינהל המזון והתרופות.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    חייבים ש זה יצא לשוק בדחיפות
    מוות לרפתנים 09/2023/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כל כך הרבה סיבות למה תעשיית הבשר זה נטל מוחלת על השטח, על משבר האקלים וזה גם התעשייה הכי מרושעת בעולם שרק מגדילה לאנושות את הרוע
    סגור
  • 1.
    מורסל? או נתח?
    אוהב בשר 09/2022/08
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אם מורסל זה חתיכה קטנה אז איפה הנתח?
    סגור