כסף וצרכנות
מהפכה בתחום הבשר: נתח בקר 100% מתורבת הושק לראשונה
סטייקהולדר פודס מכריזה על Omakase Beef Morsels, נתח של 100% בקר מתורבת ראשון מסוגו, משוייש באמצעות טכנולוגיית הדפסה בתלת-ממד
Steakholder Foods (לשעבר: MeaTech 3D), חברת מזון דיפ-טק בינלאומית הנמצאת בחוד החנית של תעשיית הבשר המתורבת, שמחה להציג את Omakase Beef Morsels, נתח בשר מהפכני וראשון מסוגו, בעל מבנה משוייש שפותח בתהליך ייחודי שלהדפסה תלת-ממדית
המוצר החדש, שעשוי 100% בקר מתורבת, מבוסס על הפטנט שהוגש לאחרונה על-ידי החברה על טכנולוגיית הדפסה ביולוגית בתלת-ממד, המאפשרת שליטה חסרת תקדים בשיוש בשר.
המוצר מורכב משכבות מרובות של רקמת שריר ושומן, שהובדלו מתאי גזע בקר, ומציג את השליטה והגמישות חסרי התקדים של הטכנולוגיה. כל שכבה מודפסת בנפרד באמצעות שני דיו ביו שונים - אחד לשרירים ואחד לשומן. ניתן להדפיס את השכבות במגוון רצפי שרירים/שומן המשפיעים על העסיסיות והשייש של החיתוך.
הטכנולוגיה של Steakholder Foods יכולה להדפיס את המוצר בכל צורה, רוחב ויחס שייש ואף לעלות על דיוק השייש המזכיר את תקן הבקר של וואגיו. זה גם יכול לספק עקביות מוצר חסרת תקדים בקנה מידה.
עוד ב-
הישג טכנולוגי זה, העוקב אחר שורה של התקדמות מתמשכת בפיתוח של נתחי בשר שלמים מודפסים של החברה, יציב ככל הנראה את Steakholder Foods בחזית השוק ברגע שמפת דרכים רגולטורית תוקם על ידי מינהל המזון והתרופות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.חייבים ש זה יצא לשוק בדחיפותמוות לרפתנים 09/2023/09הגב לתגובה זו0 0כל כך הרבה סיבות למה תעשיית הבשר זה נטל מוחלת על השטח, על משבר האקלים וזה גם התעשייה הכי מרושעת בעולם שרק מגדילה לאנושות את הרועסגור
-
1.מורסל? או נתח?אוהב בשר 09/2022/08הגב לתגובה זו2 0אם מורסל זה חתיכה קטנה אז איפה הנתח?סגור