כסף וצרכנות

ויקטורי מרסקת את השוק: המוצר היוקרתי נמכר ב-349 שקל בלבד

הקרב בין רשתות השיווק בישראל על שוק החשמל ממשיך להתחתם והפעם רשת ויקטורי של אייל רביד מציעה מבצע שובר שוק על מוצר שיש לכולכם בבית
מערכת ice | 
אייל רביד מנכל רשת ויקטורי (צילום Magma Images, פייסבוק/ אייל רביד, shutterstock)
הקרב בין רשתות השיווק בישראל על שוק החשמל עולה מדרגה, ובימים האחרונים רשת ויקטורי יצאה מבספר מבצעים שוברי שוק. היום (ראשון) הודיעה הרשת על מבצע חדש למוצר שיש לכולכם בבית - מיקרוגל.
בפוסט שהעלתה הרשת נכתב: מתחמם ... מתחמם.... רותח!!! עכשיו בויקטורי: מיקרוגל TOSHIBA בנפח 30 ליטר!!! דגם: ML2-EM30PE(BS)-I ב-349 שקרל בלבד. מינימום 10 יחידות בסניף, עד גמר המלאי, שנתיים אחריות ע"י המילטון יבואן רשמי".
המבצע הנוכחי של רשת ויקטורי מצטרף למבצעים נוספים בהם יצאה הרשת בימים האחרונים על מוצרי חשמל. כך למשך, מנכ"ל הרשת, אייל רביד, שחף מבצע שווה במיוחד: "שואב שוטף שיאומי שחור ולבן במחיר בדיחה של 799 שקל. נשארו אחרונים, כל הקודם זוכה".
במקביל, מפרסמת רשת ויקטורי שואב שוטף נוסף, יוקרתי יותר, גם הוא ביבוא מקביל במחיר מבצע: "ממשיכים עם טירוף השואבים!", נכתב, "שואב שוטף רובוטי DREAME דגם X40 ULTRA רק ב-2799 ש"ח בלבד". בנוסף לכך, מציעה הרשת מגהץ אדים שנמכר במחיר שובר שוק של 99 שקל בלבד.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה