כסף וצרכנות

מהפכה בנתב"ג: זה מה שיקרה בדיוטי פרי מה-9.11

מסעדת האוכל האסייתי הראשונה נוחתת בדיוטי פרי: רשת צ’וקה משיקה סניף בנתב"ג ומביאה לראשונה מנות אסייתיות שתוכלו גם לקחת בטייק-אווי לטיסה. ומה המחירים?
דסק תיירות | 
טרמינל 3 (צילום shutterstock)
רשת צ’וקה, הפועלת כבר עשרים שנה ומוכרת בזכות מנותיה האסייתיות העממיות, תפתח בתחילת השבוע הבא סניף חדש בדיוטי פרי בטרמינל 3 בנתב"ג – שיהיה הראשון מסוגו בשדה התעופה. במקום יוצעו מנות חמות מוכנות לאכילה במקום או לקחת לטיסה, בהם עוף בציפוי מטוגן, קומבינציות סושי ומנות מוקפצות. 
הסניף החדש ייפתח במקום הגלידריה שהיתה בדיוטי פרי. ניר מעתוק, בעלי הרשת, סיפר לעיתון כי בין המנות יוגשו במקום מנת הדגל של הרשת, עוף בלימון, כמו גם מוקפצים וסושי. ברוב סניפי הרשת ברחבי הארץ, עולה ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ושתי תוספות כ־79 שקלים. 
בחודש אפריל השנה, מתחם ההסעדה בדיוטי פרי שבטרמינל 3 כבר השתדרג עם 2 בתי קפה חדשים: טאטי וקפה קפה. כעת תצטרף אליהם צ'וקה, שזכתה במכרז של רשות שדות התעופה ביוני שנה שעברה.
 

"צ'וקה" הינה רשת לממכר מזון אסייתי המפעילה כיום 23 סניפים בפריסה ארצית, הנוסע יפגוש בסניף תפריט המשלב בין מנות אסייתיות קלאסיות, סושי ומנות מוקפצות. הרשת מבטיחה רף גבוה של טריות ואיכות מזון ויכולת היערכות מהירה לכל שינוי בקצב תנועת הנוסעים בטרמינל. לקבוצה שייכים גם המותגים “סושי בזל”, “ווק טו ווק” ו”צ’יינה טאון”. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה