רכב
דני אבדיה רכש צעצוע חדש: לא תאמינו כמה הוא שילם עליו
דני אבדיה, כוכב ה-NBA הישראלי של פורטלנד טרייל בלייזרס, נהנה מרגעי התהילה ורכש לעצמו בשבועות האחרונים צעצוע חדש ויוקרתי בשווי עצום
דני אבדיה, הכוכב הישראלי הגדול ביותר בעולם כיום שמשחק בקבוצת פורטלנד טרייל בלייזרס מה-NBA, אמנם לא נבחר לחמישיית האולסטאר ונחל אכזבה, אך עדיין נותר לו סיכוי להיכנס למשחק הטוב בעולם.
בינתיים, אבדיה נהנה מהתהילה ורכש לעצמו בשבועות האחרונים רכב חדש ויוקרתי במיוחד. מדובר בפורשה 911 קבריולה קלאסית משנת 1987, רכב אספנות מהמבוקשים בשוק הרכב העולמי.
הרכב, בצבע שחור, משקף לא רק טעם יוקרתי אלא גם הצהרה של יציבות ובשלות - אולי סמל להתפוצצות המקצועית שאבדיה מציג בחודשים האחרונים. וכמה זה עולה אתם שואלים? נתחיל בזה שמדובר ברכב אספנות יוקרתי, שמחירו בשוק רק עולה עם השנים ולא יורד.
ובכן, על פי בדיקה שערכו היום (שלישי) ב"ישראל היום", הרכב החדש של דני אבדיה נמצא במצב מצוין והוא אף עבר טיפול ושדרוג בסדנה היוקרתית GSmanufaktur שממוקמת בבאדן באדן שבגרמניה, משם רכש הכוכב את הרכב.
עוד ב-
בארצות הברית, רכב מהסוג הזה עולה כ-80 אלף דולר (כ-254 אלף שקל), אך בעקבות מצבו הטוב של הרכב ומקצה השיפורים שהוא עבר לאחרונה, על פי הערכות הוא עולה כ-100 אלף דולר (כ-317 אלף שקל).
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עבודה בעיניים - רכב יוקרתי במחיר של ג'יפון בארץ (ל"ת)יומי 01/2026/20הגב לתגובה זו0 0סגור



