רייטינג
רייטינג שבועי: קשת 12 שולטת בענק, חתונה ממבט ראשון חוגגת
דירוג הרייטינג השבועי מציג שליטה בפסגה מצד תכניות קשת 12.ה תכניות האהובות על הישראלים, הן חתונה ממבט ראשון וארץ נהדרת עם למעלה מ-20% רייטינג ולמעלה מ-400 אלף צופים

בקרב דירוג הרייטינג, גם השבוע קשת 12 ממשיכה להציג הישגים מרשימים ולכבוש את כלל המקומות בטבלה בזכות תכניות הדגל שלה, "חתונה ממבט ראשון" ו-"ארץ נהדרת".
במקום הראשון בדירוג השבועי היא תכנית הריאליטי האהובה "חתונה ממבט ראשון" ששודרה ביום שלישי וסחפה אליה כ-493 אלף צופים עם 21.1% רייטינג.
במקום השני, תכנית הבידור הסאטירית "ארץ נהדרת" בהגשת אייל קיציס ומיטב קומיקאים ישראלים אשר שודרה ביום רביעי השיגה אחוזים מרשימים של 20.4% רייטינג וכחצי מיליון ישראלים שבחרו לראות אותה.

את המקום השלישי תפסה, מהדורת החדשות של יום שני 17.8% רייטינג כש-444 אלף ישראלים בחרו לצפות בה. עוד על פי נתוני הרייטינג, את המקום הרביעי שוב תפסה תכנית השידוכים "חתונה ממבט ראשון" ששודרה ביום שבת עם 16.9% רייטינג ו-459 אלף איש בחרו לראות אותה בסוף השבוע הקודם.
מי שסוגרת את את החמישייה הראשונה היא מהדורת החדשות של 12 ששודרה ביום ראשון עם 16.5% רייטינג שבה צפו בה 419 אלף ישראלים והתעדכנו על אירועי הארץ והעולם.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה