ויראלי
נועה קירל בספרי הלימוד: כך לומדים התלמידים על כוכבת הפופ
נועה קירל ביקרה בבית ספר בארגנטינה וזכתה לקבלת פנים חמה, שם היא התרגשה לגלות שהתלמידים לומדים עליה כיתה: "כל כך מרגש"

נועה קירל ממשיכה לעבוד על הקריירה הבינלאומית באנרגיות גבוהות - וכשדלת אחת נסגרת, דלת אחרת נפתחת.
כך החליטה להתמקד קירל בתקופה האחרונה דווקא בקשר עם הקהל הדרום האמריקאי, לאחר שהייתה ממוקדת בקהל הצפון אמריקאי. היא עובדת בימים אלו על סדרה חדשה שמצטלמת בארגנטינה ובין לבין גם מוצאת זמן לעשות הסברה.
בשבוע האחרון כוכבת הפופ ביקרה בבית ספר בארגנטינה והשתתפה שם בסשן של שאלות תשובות במסגרת המחלקה לעידוד עלייה, שם היא גילתה כי תלמידי בית הספר לומדים עברית דרך השירים שלה. על כך פרסמה קירל סטורי בחשבון האינסטגרם שלה וכתבה: "כל כך מרגש לדעת שאתם לומדים עברית דרך השירים שלי".
עוד ב-
בקרוב אמורה להתקיים הופעת הענק של נועה קירל בפארק הירקון. בשיחה של אתר ice עם גורמים מפיקוד העורף נאמר כי עד קיום המופע ההנחיות צפויות להתעדכן מספר פעמים. בפיקוד העורף העריכו שאם יימשך הירי לעבר המרכז בתדירות גבוהה, ייתכנו הגבלות התקהלות, כפי שקרה בעבר. כמובן, שלא רק הופעתה של נועה קירל צפויה להיפגע משינוי בהגבלות פיקוד העורף. איומי הרקטות מעזה ומהחות'ים יסכנו מאוד אירועים המוניים אחרים כמו משחקי כדורגל רבים והופעות יום העצמאות באזור גוש דן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה